Hatice sonuçtan hiç memnun değil

08 Mart 2024 17:21

03/03/2024 tarihinde Bolu Yataş 2 numaralı şubesinden 100×200 ve 120×200 ölçülerinde 2 adet blue Star yatak ve2 adet canto baza silver başlık set aldık. 6 Mart tarihinde de 120lik olan takım ve 100×200 lük yatağı teslim aldık. Baza başlık ve yatakta çok ağır bir kimyasal kokusu vardı. Yeni olduğu için olduğunu zannettim önce. İki gün havalandırdım ama kokuda hiçbir azalma olmadı. Yataş bayisini aradım. Üç kişi geldi. Gelen bey hiç koku almadığını söyledi. Benim ve annemin yoğun bir şekilde aldığı kokuyu yatağı yakından kokladığı halde hiçbir şekilde almadığını iddia etti. Gelenlerden bir diğeri biraz koku aldığını ama yeni olmasından kaynaklanabileceğini söyledi Çok ağır ve rahatsız edici bir koku. Problemimin en kısa zamanda giderilmesini rica ediyorum.

10 Mart 2024 16:13

3 Mart 2024 tarihinde Bolu Yataş 2 numaralı bayiden 2şer adet baza başlık ve yatak aldık. Bir adet başlık ve baza haricinde diğerleri 6 Mart 2024 tarihinde teslim edildi. Takim halinde gelen yatak baza başlık kuruldu. Kimyasal bir koku vardı. Biraz havalanınca geçeceğini düşündüm. Geçmeyince telefon ettim iki gün sonra. Üç kişi geldi. Başlarındaki bey hiçbir koku almadığını söyledi. Diğerlerinden biri biraz koku var gibi sanki dedi. Sonra koku olmadığını iddia eden bey patronlarını aradı. Benimle görüştürdü. Bizim henüz açmadığımız yatağı da açıp koklamalarını istedi. Ben kabul etmedim. Açmalarını istemediğim halde beni dinlemediler. Yatağı koklama bahanesiyle poşetini yırttılar ve biraz koklayıp müşteri hizmetlerini aramamızı söylediler. Onlar gittikten sonra sözleşmeyi okuduğum da açılan ürünü hiçbir şekilde iade edemeyeceğimi öğrendim. Biz evde üç kişi yaşıyoruz. Hepimizde o ağır kokuyu alıyoruz. Beni hem yalancı durumuna düşürdükleri için hem de istemediğim halde yatağın poşetini açtıkları için şikayetçiyim. Annem de bende bu yüzden hasta olduk. Tansiyonum 18-10 a kadar yükseldi. Geceleri uyuyamıyorum sinirde. Annem de çok üzüldü. Onlar maddi zarar görmesin diye biz sağlığımızdan mı olalım. Şikayetçiyim ve mağduriyetimiz in en kısa zamanda giderilmesini rica ediyorum.

profile profile
09 Mart 2024 12:12
Yataş Yatak Ve Baza Koku

3 iş günü içerisinde Exper gelecek inşallah o da koku olmadığını iddia etmez. Odaya giremiyorum iğrenç bir koku. Geceleri uyuyamıyorum, tansiyonum yükseldi 18/10. Bir yatak almanın bedeli bu olmamalı. Sağlığımızdan olacağız annemle. Onunda sinirleri bozuk ve tansiyonu yüksek. Ve o pis kokan odada yatmak zorunda kalıyor. Bir de geçen gün yatağı koklamaya gelen beyler istemediğim halde bizim henüz açmamış olduğumuz 100×200lük yatağın poşetini yırttılar koklama bahanesiyle. Açılan ürünleri hiçbir şekilde iade ve değişim yapmadıklarını okudum satış sözleşmesinde. Açılmasa %30 cayma bedeliyle iade edebilecektim. Ama o hakkımı da kaybetmiş bulunuyorum.

11 Mart 2024 09:00 (Şikayetten 2 gün sonra)

Değerli Müşterimiz, Öncelikle firmamızı tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Başvurunuz ile ilgili olarak çözüm merkezimiz sizinle en kısa sürede iletişime geçecektir. Saygılarımızla, Yataş Grup

13 Mart 2024 02:09

Annemi artık o odada yatirmiyorum. Zehirlenecek diye korkuyorum. Geçen gece yattığında gözleri kızarmıştı ve altları morarmıştı. Bugün servisten gelecekler. İnşallah mağduriyetimizi görürler. Ben de odaya giremiyorum. Genzimi yakıyor o koku ve de midemi bulandırıyor. Elimde olsa çöpe atacağım hepsini öyle nefret ettim.

13 Mart 2024 02:23

Tansiyonlarımızda yüksek hala. Düşeceğede benzemiyor bu iş hallolmadikça. Kimin umurundaysa tabi. Allahım sen yardım et şu mübarek ramazan gününde.

13 Mart 2024 14:39

Bugün servisten geldiler. Odaya girdiklerinde kokuyu çok yoğun bir şekilde aldıklarını söylediler. Benden bir fön makinesi istediler. Yatağı ve bazayı ısıtarak kokladılar. Pek fazla koku alamadıklarını yenilik kokusu olduğunu söylediler. 15- 20 gün sonra tekrar gelecekler. Peki odadaki o yoğun koku ne? Bu yatak gelene kadar evimizde böyle bir koku yoktu.

17 Nisan 2024 17:46

Teşekkürler

İzzet
İzzet

Hiçbir şekilde çözüme yönelik tutumları yok bilginiz olsun üzgünüm ama maalesef bu. Satıncaya kadar sonrasında ne haliniz varsa görün mantığı devam ediyor o sebeple dünya çapında markamız yok zihniyet yanlış hep küçük hesaplar.

Dinç
31 Ocak 2024 11:16
Elif sonuçtan hiç memnun değil

27 Temmuz 2024 12:13
Berrak sonuçtan hiç memnun değil

Berrak
01 Aralık 2023 20:23