Fatma sonuçtan çok memnun

08 Ekim 2024 14:42
Fatma'nın Teşekkür Mesajı
“Çağrı merkezinden Fatmagül hanım sayesinde sorunum giderildi. Kendisine teşekkür ediyorum.”

Süreci anlatmak gerekirse, Yataş Bedding online üzerinden Somya yatak sipariş ettim. Ürün eksik parçalı geldi. Ürünün ya eksik parçası temin edilsin ya da iade etmek istediğimi belirttiler. Bir teknik servis tarafından arandım, fatura talep ettiklerini belirttiler. Faturam maalesef öncesinde gelmediği için tekrar talep ettim, bu arada da teknik servisin süreci tekrardan başlatmalarını belirttim. Şimdi eksik ürün için benden servis ücreti talep ettiklerini belirttiler. Eksik parçanın gelmesi bizim sorunumuz sanki. Böyle bir saçmalık olamaz. Bunun dışında da ürünün iade süresinin geçmesini beklemenize ne denir bilemedim.

09 Ekim 2024 08:13 (Şikayetten 17 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, Öncelikle firmamızı tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Başvurunuz ile ilgili olarak çözüm merkezimiz sizinle en kısa sürede iletişime geçecektir. Saygılarımızla, Yataş Grup

19 Ekim 2024 11:07

Hakan
15 Şubat 2024 20:09
yatas-bedding-siparisimi-teslim-etmedi-1.pdf
Elif sonuçtan hiç memnun değil

25 Mart 2024 16:44

Hasan
15 Kasım 2024 11:00
Hümeyra sonuçtan hiç memnun değil

Hümeyra
31 Ekim 2023 21:10
Arif sonuçtan hiç memnun değil

06 Kasım 2024 22:00
Yataş Kategorileri