Çağla sonuçtan hiç memnun değil

Yataş Bedding Ionic Energy Pro Hiç Rahat Değil

Çağla
18 Nisan 2024 12:07

Yataş bedding ıonic energy Pro 160x200 energy Pro mattress adlı yatağı satın aldım. Satıcılar, yatağın çok iyi olduğunu, memnuniyet oranının yüksek olduğunu ve çok satılan bir ürün olduğunu belirttiler. Yatağı tahmini olarak 19/12/2023 tarihinde aldım. Ürünü yaklaşık 3,5 - 4 aydır kullanıyoruz ancak memnuniyet duymuyoruz.

Eşim ve ben sabahları aynı sorunla, bel ve sırt ağrıları ile uyanıyoruz. Yatağa yattığımızda bel kısmı çöküyor ve çukur oluşuyor; bu durum eşim ve benim gibi kilosu az olan kişiler için de geçerli. Sabahları sanki dinlenmemiş ve yorgun bir şekilde uyanıyoruz.

Garanti belgesinde belirtildiği üzere iki haftada bir yatağın ayak ve baş kısımlarını değiştiriyoruz ancak bu durum yatağın konforunu artırmıyor. Eşimle beraber çalışıyoruz ve yatak, insan sağlığı için dinlenme açısından oldukça önemli. Bu sebeple, bu yatağı iade etmek istiyoruz. Değişim gibi işlemlerle uğraşmak istemiyoruz.

11 Mayıs 2024 15:27

Yataş'tan 3 ay önce yatak aldım ve hiç memnun değilim bel Ionic energy çift kişilik bel kısmı maalesef çöktü ve bugün 11.05.2024 tarihimde servis için gelip yatağa baktılar evet çökme var dedi. Ölçtüğünde ama bizden kaynaklı oldu sebebi de yatağımızın altı demir olduğu için tahta düz zemin olmadığı için yatağın çökmesi normal olduğunu söyledi demir çökmemişte yatak mı çökmüş? Başka bir bazamız var düz tahtalı ama onda da aynı Problem yaşadık dedim onu ben bilemem dedi kendisi. Ve sizin hatanız diyerek yatağı iade, değişim kabul etmedi şimdi size görselleri iletiyorum Tüketici Hakem Heyeti'ne başvuracağım ilk yatağa getirdiğiniz de kurulum da neden böyle bir şeyi söylemediniz? Garanti kapsamı dışında demediniz? Yataş berbat bir firma yatakları da berbat... Her here şikayet edeceğim özellikle Tüketici Hakem Heyeti'ne peşini bırakmayacağım... Fotoğrafta da belirttiğim fivi kendisi çökmeyi kabul edip suçu bize atması doğru mu sizce? Bir an önce çözüme ulaşılmasını bekliyorum

19 Nisan 2024 08:09 (Şikayetten 20 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, Öncelikle firmamızı tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Başvurunuz ile ilgili olarak çözüm merkezimiz sizinle en kısa sürede iletişime geçecektir. Saygılarımızla, Yataş Grup

Memet
16 Mayıs 2024 12:03

Yataş Enza Home'dan Alınan Yatak Kısa Sürede Çöktü, Değişim Talebi Reddedildi

Gökhan
18 Temmuz 2025 10:26
Emre sonuçtan hiç memnun değil

08 Ekim 2023 17:14
Yataş Ionic Energy Yatağımın Yayları Vücudumu Rahatsız Ediyor
Bayram sonuçtan hiç memnun değil

Yataş'tan Ürün Almak Tam Bir Pişmanlıktır.

Bayram
12 Mayıs 2024 13:55