Ayşen sonuçtan hiç memnun değil

Yataş Bağcılar Şubesi Ürün Teslim Etmiyor!

Ayşen
27 Aralık 2023 19:15

Yataş Bağcılar şubesinden yatak başlığı ve baza satın aldık. Yeni ürünlerin teslim süresinin 2 ay olduğunu belirttikleri için teşhir ürününü tercih ettik ve istediğimiz zaman teslim edebileceklerini ifade ettiler. 16 Aralık'ta, bir sonraki haftanın cumartesi günü için ürün teslimatı talep ettiğimizi şubeye ilettik ve 23 Aralık tarihinde teslimat için anlaştık. 22 Aralık'ta teslimatı teyit etmek amacıyla Yataş şubesine gittiğimizde, ürünün teslim edilemeyeceğini öğrendik. Biz sormasak, konu hakkında bilgilendirilmeyecektik. Şube yetkilileri, bizi günlerdir bekletiyor ve taşınma sürecindeyiz ancak yatağımız yok. Şubedeki kişiler, taşımacı bulunmadığını belirterek sorumluluğu genel müdürlüğe devrediyorlar. Ürünü kendi imkanlarımızla şubeden almamıza da izin verilmiyor. Bu durum karşısında şubedeki hiç kimse özür dilemiyor ve biz ödediğimiz paraya karşılık mağdur durumdayız.

Asli
Asli

Aynı mağazadan bende 16 eylülde 2 baza başlık yatak aldım 45 gün teslimat diye bir geçerlilik o mağaza da yok çok geç geldi onda da eksik geldi şubattayız 1 baza hala yok çocuklarım yerde yatıyor eski bazaları da attığımız için paraları ödendi en son THK ya başvurdum mağaza sorumlusu diye bir şey hiçbir zaman ulaşılamıyor 20 kere aradım bir kere bile dönüş olmadı çalışanlar da anlaşmalı arka tarafa gidip müdürü arıyor aramak bile istemiyor izinli vs deniliyor. Mağaza sorumlusu bize depo adresini vereyim siz gidip bakın bazaya diyor bu kadar sorunsuz 5 ay geçti

Selçuk
Selçuk

Kesinlikle Bağcılar Yataş Bedding'in hastasıdır. Ben de benzer bir süreç yaşadım. Tam iki ay yanlış ölçülerdeki bazayı değiştirmek için mücadele verdim. Yataş, 'ın genel merkeziyle ilişkisi olduğunu sanıyordum. Ancak fikrim değişti. Tamamen bu şubenin hatası. Malı sattıktan sonra tarafına bakmıyorlar. Peki ne oldu? Ondan sonra anneme yatak takımı aldım kendime bir sürü yastık aldım. Hiçbirinde bu şubeyi tercih etmedim. Bu işlerin karşılığında böyle.

Didem sonuçtan hiç memnun değil

Didem
06 Eylül 2023 08:46
Alper sonuçtan çok memnun

Alper
20 Mart 2024 16:53
"Teşekkürler"
Hakan sonuçtan hiç memnun değil

Hakan
08 Şubat 2025 01:31