Ayşe
29 Kasım 2024 15:58

Enza Home Outlet Center mağazasının içinde bulunan Yataş'tan yatak almak gibi bir hata yaptım. Yatak ölçülerimi söylememe rağmen yanlış yatak satıldı; yatağımız çocuk montessori yatağıydı. Mağazayı aradığımda "Biz ne bilelim, cm ölçecektiniz, sizin sorununuz" şeklinde uygunsuz bir açıklama yaptılar. Yatağıma ekstra koruyucu bariyer aldım, ancak değişim veya iade yapılmıyor. Bari yatağı kullanabileyim diye aldım fakat yatak rahatsız, mağazada denediğimiz gibi değil. Mağazada baktığımız ürün, denemekten dolayı yumuşamış belli ki. İade için talep oluşturmak istedim fakat "Poşeti açmadan iade edebilirdiniz, şimdi edemezsiniz ya da online'dan alsaydınız iade ederdiniz" gibi mantıksız cevaplar geldi. Bu marka hani 120 gün deneyip iade alıyordu! Poşeti açmadan mı deneyecek müşteriler? Bu kadar kurumsal olup bu derece yanıltıcı reklam yapan başka marka yok. Tüketici Hakem Heyeti'ne başvurdum. Yazıklar olsun sizin gibi markaya.

02 Aralık 2024 08:19 (Şikayetten 2 gün sonra)

Değerli Müşterimiz, Öncelikle firmamızı tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Başvurunuz ile ilgili olarak çözüm merkezimiz sizinle en kısa sürede iletişime geçecektir. Saygılarımızla, Yataş Grup

Ayşe
02 Aralık 2024 15:36

Müşteri hizmetlerinize şikayet öncesinde ulaştım herhangi bir çözüme ulaşılmadı.

Gürkan sonuçtan hiç memnun değil

Gürkan
07 Aralık 2024 00:18
Sercan sonuçtan hiç memnun değil

Sercan
03 Ocak 2024 17:28
Berke sonuçtan hiç memnun değil

Berke
02 Nisan 2024 00:24

Nurettin
07 Aralık 2024 08:39
Semih sonuçtan hiç memnun değil

Yataş Libadiye Mağazası Şikayet

Semih