Gülizar sonuçtan hiç memnun değil

1 Yıllık Yataş Yatağın Bir Tarafının Çökmesi

1 Yıllık Yataş Yatağın Bir Tarafının Çökmesi
Gülizar
16 Mayıs 2024 14:16

28/05/2023 tarihinde 160x200 ölçülerinde 12.574.00 TL'ye Yataş marka Prestige Prime Yaylı yatak aldım. Markasına ve yeni model olmasına güvenerek aldığım yatağım henüz 5-6 ay sonra sağ tarafında çökme oldu. Üstelik satın aldığımızda 10 yıl yay garantisi verilmişti. Şu an yatağımın çöken tarafı yüzünden 7-8 aydır kullanamıyoruz. Yaşadığımız sorunu bulunmuş olduğum ildeki ve satın aldığım mağazaya ileterek değişimini istediğim halde gelip incelediklerinde herhangi bir kusurun olmadığını ve kullanıcı hatası olduğunu belirterek değişim yapamayacaklarını söylediler. Hatta şifahi olarak yapılacak herhangi bir işlem olmayacağını belirttiler. Henüz 6 aylık bir yatağın kullanıcı hatası sonucu bir tarafının çökmesi hayatın olağan akışına aykırı bir durumdur. Bu yatakta sadece gece yatılır başka nasıl kullanıcı hatası olabilir ki? Bilirkişilerin gelip yatağı inceleyerek (yatakta normal uzanma pozisyonunda yatarak test etmesi) bir an evvel yatağımın mevcutta var ise aynı marka ve model ile yok ise üst model yatak ile değiştirilmesini talep ediyorum.

17 Mayıs 2024 10:33 (Şikayetten 20 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, Öncelikle firmamızı tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Başvurunuz ile ilgili olarak çözüm merkezimiz sizinle en kısa sürede iletişime geçecektir. Saygılarımızla, Yataş Grup

Melisa sonuçtan hiç memnun değil

Yataş Yatakta Delik Ve Yırtıklar Garantili Üründe Mağduriyet Yaşıyorum

Melisa
14 Ağustos 2025 18:58
yatas-yatakta-delik-ve-yirtiklar-garantili-urunde-magduriyet-yasiyorum-1.jpg
Pınar sonuçtan hiç memnun değil

Pınar
02 Mayıs 2025 12:40
Yeni Aldığım Yatakta Çökme Var, Servis Ve Garanti Mağduriyeti Yaşıyorum
Ayten sonuçtan hiç memnun değil

Yataş Prestige Prime Yatakta Çökme Ve Servis Sorunları

Ayten
07 Ocak 2025 14:02

Yataş Prestij Prime Yatakta Erken Çökme Ve Yetersiz Servis Desteği

Gizem
01 Ağustos 2025 11:50
Selma sonuçtan hiç memnun değil

Selma
23 Eylül 2024 12:30