Hepsiburada Premium Worldcard: Yıllık Üyelik Ücreti Ve Avantajların Yanıltıcı Şartları

28 Mayıs 2024 09:1417.959

Hepsiburada Premium Worldcard başvurusunda bulundum. Ancak öğrendim ki 666 TL yıllık üyelik ücreti alınacak, ek kart için ise 333 TL yıllık üyelik ücreti tahsil edilecekmiş. Hepsiburada alışveriş sitesinden sözleşme şartlarını yıllık üyelik aidatı alınmayacak biçimde güncellemesini talep ediyorum. Müşteriler zaten kartın sunduğu avantajlardan faydalanmak için bu kartı tercih ediyorlar. Ancak aidat, sunulan avantajların önemini azaltıyor. Ayrıca vaat edilen avantajlardan yararlanmanın birçok şartı bulunuyor. Örneğin, 1000 TL puan avantajından faydalanabilmek için daha önce Yapı Kredi Bankası'ndan hiç kredi kartı almamış olmamız gerekiyor. Bankanın amacı yeni müşteri kazanmak olsa da, eski müşterilere sadece birer gelir kaynağı olarak bakılması yanıltıcı ve rahatsız edici...

Yorumlar(6)

21 Kasım 2025 13:27

Kart ücretini başvuru sayfasında hiçbir yerde yazmamışlar. Sık Sorulan Sorular bölümünde bile yok. Tam başvuruyu tamamlayacakken fark ettim ve caydım. Güncel 961,50 TL olmuş üstelik. Size verdiği ayrıcalıkların parasını peşin alıyorlar resmen.

23 Eylül 2025 09:03

Güncel yıllık aidat 961.50 TL. Burada maksat avantaj sağlamak değil tüketiciyi aldatmak. Yüzlerce platform var. Bu hareketler müşteri kaybettirir. Hepsiburada kendine gel. Vazgeçilmez değilsin.

12 Haziran 2025 19:30

Teşekkür ederim beni kurtardınız. İnanılmaz bir şey bunlar

9 Mart 2025 09:31

Kesinlikle kartın ücretine dair hiçbir bilgilendirme mevcut değil.

25 Aralık 2024 14:05

Maalesef ben kart almak gibi bir hata yaptım kredi kartımın limitini kullandırıyor ama 666 TL kart ücreti alıyor zamanını bekliyorum maaşımı bu bankadan alıp kartları iptal edeceğim

13 Kasım 2024 18:22

666 lira nedir?660 veya 670 değil. İşiniz küresele hizmet

Yapı Kredi Bankası Hepsiburada Premium Worldcard 6. Ayda Yıllık Ücret 666 TL Alındı

2 Ağustos 2024 16:332.182

Şubat ayında aldığım Hepsiburada Premium Worldcard'ın 6. ayında yıllık kart ücreti olarak 666 TL alındı. Sözleşmede beli...

3 Destek

Yıllık Aidat Ücretinin İptali Talebi

14 Ekim 2024 16:072.320

Sonu 8476 ile biten Yapı Kredi Hepsiburada Worldcard'a 13.10.2024 tarihinde yıllık üyelik ücreti olarak 666 TL yansıtılm...

1 Destek1 Yorum

Tümünü Gör
Yapı Kredi Bankası Kredi Kartı Yapılandırma Yapmıyor

Yapı KrediBankası Kredi Kartı Yapılandırma Yapmıyor

Erman
Yapı Kredi Bankası Kredi Kartı Yapılandırma Sorunu!

Yapı KrediBankası Kredi Kartı Yapılandırma Sorunu!

Abdullah
Yapı Kredi Bankası 9 Günlük 14.917 TL Faiz Yansıtmış!

Yapı KrediBankası 9 Günlük 14.917 TL Faiz Yansıtmış!

Yapı Kredi Bankası Kredi Kartımı Kullanamıyorum!

Yapı KrediBankası Kredi Kartımı Kullanamıyorum!

Samet
Yapı Kredi Bankası Çalıntı Kayıp Kart

Yapı KrediBankası Çalıntı Kayıp Kart

İsmail
Yapı Kredi Bankası World Eko Kredi Kartıyla Taksitli Alışveriş Yasak Aidatsız İse Yok

Yapı KrediBankası World Eko Kredi Kartıyla Taksitli Alışveriş Yasak Aidatsız İse Yok

Öne ÇıkanKonular

Yapı Kredi Bankası Kategorileri