Dilek
16 Şubat 2024 21:52

Orhan ithalat ihracat ve ticaret firmasından 01.02.2024 tarihli fatura ile satın aldığım WMF marka 28 cm pilav tenceresi ile ilgili bir durumu paylaşmak istiyorum. Ürünü kullanmadan önce İngilizce kullanım kılavuzunu tercüme ederek okudum ve anladım. Talimatlar doğrultusunda, yani metal karıştırıcı kullanmadan ve bulaşık makinesinde yıkamadan kullanmama rağmen, ilk kullanımda tencerenin teflon yüzeyinde çizilmeler meydana geldi.

Satın aldığım firmayı arayarak durumu bildirdim ve Tefal servisleri ile iletişime geçmem istendi. Ürünü, firmanın talebi üzerine Şirinevler Tefal servisi'ne teslim ettim. Bir hafta sonra servisten aldığım yanıtta, üründe meydana gelen hasarın garanti kapsamında olmadığı belirtildi. Gerekçe olarak, garanti kapsamının sadece teflon yüzeyde oluşacak kabarmaları içerdiği, çizilmeleri ise kapsamadığı ifade edildi.

Farklı markalarda yıllardır teflon tencereler kullandığımı ve hiç teflon yüzeyi kabaran bir ürünle karşılaşmadığımı, üç yıldır kullandığım eski tenceremde bile bu kadar çizik oluşmadığını belirterek, servisin kararını yazılı olarak almak istedim. Ancak bu talebim reddedildi. Müşteri temsilcisi ile görüşmemde de yazılı bir belge alamayacağımı öğrendim. Bu durum karşısında hukuki yollara başvurmak üzere ürünü muhafaza altına aldım.

Uzun yıllardır teflon tava ve tencere kullanmaktayım. Daha kaliteli ve sağlıklı bir ürün olsun diye tercih ettiğim WMF marka pilav tenceresi, yaşananlar nedeniyle hayal kırıklığına yol açtı. Servis ve müşteri hizmetlerinin tutumu ise bu durumu daha da zorlaştırdı.

17 Şubat 2024 08:43 (Şikayetten 10 saat sonra)

Seçil sonuçtan hiç memnun değil

Seçil
30 Kasım 2023 10:37
İlknur sonuçtan hiç memnun değil

İlknur
20 Nisan 2024 13:02
Aşur sonuçtan memnun

Aşur
27 Şubat 2024 21:45
"Sorunum kısmende olsa çözüldü. Müşteri temsilcisine teşekkürler."
3 Yılda Çöp Olan Tefal Tencere.
3 Yılda Çöp Olan Tefal Tencere.

Nurcan
04 Kasım 2025 01:53
WMF Yeni Aldığım Tencere Sürekli Yemekleri Yakıyor ve Kararıyor
Tc Şerife sonuçtan hiç memnun değil

Tc Şerife
04 Haziran 2023 16:33