Mehmet sonuçtan çok memnun

Weltew Home'dan Aldığımız Arizona Yatak Ve Concord Baza İle İlgili Sorunlar

07 Eylül 2023 17:12
Mehmet'in Teşekkür Mesajı
“Sorun çözüldü. Teşekkürler”

Weltew Home' dan 13/03/2023 tarihi itibariyle İzmir Karabağlar Weltew Home (Toprak Ticaret) mağazasından Arizona yatak ve Concord baza aldık. Hatta bazanın ayağının metal olduğu söylendi. Benimde önceliğim baza da metal ayak olduğu için anlaştık. Eşim adına fatura kesildi (A** K**).
10-15 gün sonra baza ve yatak geldi. Montaj elemanın bazaya plastik ayak taktığını gördüm. Montaj elemanına sordum metal ayak olacaktı diye. Eleman baza da metal ayak önermiyoruz, plastik ayak takıyoruz dedi. Zaten buradan bir eksi aldı. Benden Weltew Home. Mağaza görevlisi ya bilgisiz ya da müşteriye ürünü satmak için yalan söylüyor.
Asıl sorun daha yeni başlıyor. Birkaç ay geçti geçmedi, yatakta çökme meydana geldi. Garantili ürün olduğu için hemen aldığımız (Weltew Home İzmir /Karabağlar-Toprak Ticaret) şubesini 24-07-2023 tarihinde aradık. Şubedeki sorumlu bayan Weltew Home'nin Türkiye geneline bakan 1 tane servisinin olduğu, bölge bölge arıza kayıtlarına gittiklerini söyledi. Servis sırasının Ege bölgesine geldiği zaman geleceklerini ve en geç 1 ay içinde gelip yatağınıza bakacaklar dedi. Bana ilginç geldi. Koskoca Weltew Home 'un tek servisinin olması neyse mecburen tamam dedik. 24/07/2023 de servis kaydı açılmış oldu. Aradan 12 gün geçti ne arayan var ne de soran tekrar şubeye gittik. Şubedeki bayan tekrar servis kaydı açtı. 05/08/2023 tarihi itibariyle. Bugünün tarihi 07/09/2023. Yaklaşık 1,5 ay oldu Ne gelen var ne de giden. Yatak iyice çöktü. Mağazadaki sorumlu bayanın ürünü satarken bazanın ayağının metal deyip gelen üründe Plastik ayağın çıkması da servisin gelmemesi, ilgisiz olması da bizi Weltew Home' dan soğuttu.
Weltew Home pişmanlıkmış. Bundan sonra Weltew Home' dan ne bir eşya alırım, ne de çevreme aldırırım.

profile profile
07 Eylül 2023 17:20 (Şikayetten 8 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Bizim için çok değerli olan görüş ve önerilerinizi ilettiğiniz için teşekkür ederiz. Çözüm birimimiz başvurunuz ile ilgili en kısa sürede sizinle irtibata geçecektir. Markamıza karşı gösterdiğiniz ilgiye teşekkür ederiz. Saygılarımızla, -Weltew Çözüm Merkezi

27 Ekim 2023 11:14

Sorun çözüldü. Teşekkürler

31 Mayıs 2024 15:49
Demir sonuçtan hiç memnun değil

29 Temmuz 2024 17:08
Nurettin sonuçtan çok memnun

Nurettin
18 Ekim 2023 12:17
"Genel müdürlük tarafından bir bayan aradı ve sorunu en kısa süre de çözeceklerini tamirat için yeni kayıt açtıklarını söyledi. Teşekkürler..."
Weltew Home Ürünlerinde Sorun Yaşıyorum
Pınar sonuçtan hiç memnun değil

04 Nisan 2025 16:40

Aldığım Yatak Takımı Uyum Sorunu Ve İlgisiz Mağaza Personeli Nedeniyle Mağduriyet Yaşıyorum

11 Ekim 2025 15:23
aldigim-yatak-takimi-uyum-sorunu-ve-ilgisiz-magaza-personeli-nedeniyle-magduriyet-yasiyorum-5.jpg