Demir sonuçtan hiç memnun değil

29 Temmuz 2024 17:08

Weltew Home Aydın mağazasından 2024 Nisan ayında yatak baza başlık aldık. Almaz olsaydık. K kaç aydır bizi oyalıyorlar. Montajcılar her yere akıllı vida atmışlar. Montaj yaparken sunta parçaları kırmışlar. Bunları hemen fotoğraflayıp gerekli şikayeti Weltew Home genel merkezine ve Aydın bayisine ilettik. Ama her aramamızda farklı farklı tutarsız söylemlerle karşılaşıyoruz. Kesinlikle servisi yetersiz, montajı yetersiz. Bazanın ayakları havada kalmış. Kulpları ilk kaldırmada koptu. Parça değişimi yapacaklarını söylüyorlar. Gelen parçaları bile eksik gönderiyorlar. Müşteri hizmetlerini aramaya çalışın. En az 1 saat bekliyorsunuz. Herkes farklı yalanlarla 4 aydır oyalıyor. Haziran ayı dendi, Temmuz ayı dendi. Az önce Bursa genel merkezle konuştum, bu hafta içi değişim yapacağız denildi. Aydın'daki bayi ancak 20 güne gelir servis dedi. Muğla Milas imiş servis vs.

29 Temmuz 2024 16:50

Seslere bakın

29 Temmuz 2024 17:42

Sese gel

30 Temmuz 2024 00:17

Seslere bakın

30 Temmuz 2024 14:30 (Şikayetten 21 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, Bizim için çok değerli olan görüş ve önerilerinizi ilettiğiniz için teşekkür ederiz. Çözüm birimimiz başvurunuz ile ilgili en kısa sürede sizinle irtibata geçecektir. Markamıza karşı gösterdiğiniz ilgiye teşekkür ederiz. Saygılarımızla, -Weltew Çözüm Merkezi

30 Temmuz 2024 21:38

Sayın Weltew Home yetkilileri kopyala yapıştır cevaplarınız hiç hoş değil. Ayrıca n bayinin sizden haberi var ne de sizin bayiden ne de servisinizden. Tam tamına 4 ay oldu 4 ay bazanızı alın ben yerde yatmaya razıyım. Buraya gidip alışveriş yapacak olanlar bunları dikkate alsın 1 kişi 1 kişidir iyi ki böyle platformlar var. Buradan şikayet var çalışanlarına çok çok teşekkür ederim.

18 Haziran 2025 10:15

Evet arkadaşlar sayın Weltew Home SATIŞ sonrası hizmetlerinin cevabını İLETİYORUM. Weltew Home YETKİLİ ETKİLİ SERVİSİ KENDİ raporunu hiçe sayıp ŞİKAYET var.com DAKİ yorumunu kaldırırsam KENDİ paramla aldığım bana yatak baza başlığın değişimİNİ YAPACAKLARMIŞ MİŞ MİŞ. Vay be vay be. Böyle bir rezillik böyle ucuz zihniyet olamaz. İyi ki ŞİKAYET var. Com a yazmışım GEREKLİ yasal İŞLEMLERE başlayacağım. Bakalım mevlam neylerse güzel eyler. Sakin ama sakin bulaşmayın bu firmaya. Telefonları dahil açmıyorlar. NEYMİŞ KÖTÜ yorumları kaldırınca lütuf EDECEKLERMİŞ te bana ait olan ŞEYİ verecekler miş MİŞ... İLK önce ayıplı mal ÜRETMEYİ deneyin sonrada sattığınız ÜRÜNÜN arkasında durun. Adalet YERİNİ bulur. Bende kendilerinden şahsıma yazılı bir evrak ya da mail adresime ayıplı ÜRÜNÜNÜZÜ değişim raporunu verdiğiniz halde sosyal medyada ŞİKAYET var comda ŞİKAYETİNİZ silin diye bir sart İLE değiştiririz DEDİĞİNİZİ yazılı olarak gönderin dedim. Bakalım göndebilecekler Mİ. Ben beton ÜSTÜNDE yatarım sizin ayıplı malınızda yatmam. NEYMİŞ ŞİKAYETİMİ GERİ cekcekmisim ahlak KALMAMIŞ kimsede. KENDİ ayıplarını tehditle ÖRTMEYE ÇALIŞIYORLAR. Bakalım bakalım mahkeme ne karar verecek.

09 Aralık 2025 11:37

Merhaba Demir Bey, İletmiş olduğunuz sorunların çözümü sağlanmıştır. 01/08/2024 tarihinde sürecinizin sonlanmış olduğunu görüntülüyorum. Markamıza karşı gösterdiğiniz ilgiye teşekkür ederiz. Saygılarımızla, Weltew Çözüm Merkezi

Weltew Home'dan Hayal Kırıklığı: Teslimat Ve Hizmet Sorunları

18 Ocak 2025 21:03
Melisa sonuçtan çok memnun

11 Kasım 2024 22:26
"Sorunum çözüldü göstermiş olduğunuz ilgi ve hassasiyet için teşekkür ederim"
Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

06 Ocak 2025 15:18
Teslimat Sorunları Ve Eksik Ürünlerle Dolan Bir Alışveriş Kabusu
Derya sonuçtan hiç memnun değil

06 Temmuz 2023 21:48