Neslihan sonuçtan memnun

Weltew Home Kemalpaşa Mağazasının Farklı Fiyat Politikası Uygulaması

26 Ağustos 2023 11:41
Neslihan'ın Teşekkür Mesajı
“Şikayetimle ilgilendiler çözüm noktasında yardımcı olmaya çalıştılar teşekkürler”

Weltew Home internet sitesinde gördüğüm bir ürünü Kemalpaşa mağazasından satın almak üzere mağazaya gittim. Mağazada bana ürünün fiyatını internet sitesi fiyatından yaklaşık 7.000 lira gibi bir farkla fazla söylediler. İnternet sitesinde almak istediğim ürünün haziran ayındaki fiyatı 24.400 kusur iken mağaza personeli olan iki şahıs bana ürünün asıl fiyatının 33 bin lira olduğunu onun üzerinden de inisiyatif alarak bir indirim yapıp 32 binden vereceklerini söylediler.

Kurulum ve kargo ücreti derken internetten aldığım ürünün fiyatının mağaza fiyatı ile aynı olacağını iddia ettiler. Bu da yetmezmiş gibi ısrarla fiyatın farkının neyden kaynaklandığını sormama rağmen ikisi de birbirine bakarak danışıklı dönüşür gibi eveleyip gevelediler ama net cevap veremediler.

Ben mağazadan çıktıktan sonra müşteri hizmetlerini aradım ve internet sitesindeki fiyatın doğru olduğunu öğrendim ve ürünü internet sitesinden satın aldım. Bu arada yaşanan onca detayı anlatmıyorum bile. Mağazayı arayıp siparişi iptal etmek istediğimi benden fazla para almaya çalıştıkları bu sebeple oradan ürün almayacağımı ve durumu müşteri hizmetlerine bildirdiğimi ilettim.

Nedense mağazadaki beyefendi bir anda karar değiştirip ürünü bana aynı fiyattan vereceğini hatta daha indirimli vereceğini söyledi ve internet siparişimi iptal etmemi istedi. Bu aşamalarda ciddi anlamda vakit kaybı ve sıkışıklık yaşadım (telefon trafiğini saymıyorum) sonuç olarak ürünü internet sitesinden aldım cayma hakkım olduğu halde internet siparişimin iptaline de izin verilmedi. Bu arada. Yani bir nevi onca yaşanandan sonra bu ürünü almaya mecbur bırakıldım.

Ürünüm sözleşmede ve mağazada beyan edilen süreyi fersah fersah aştığı halde sabırla ürünün bana ulaşmasını bekledim. 2 ay gibi uzun bir süre bekledikten sonra mağaza benim mağduriyetimi gidermek adına hediye edeceğini söylediği çay sehpasını gelem koltuklarla birlikte göndermediği gibi aramalarıma ve mesajlarıma da geri dönüş yapmaya tenezzül etmedi. Markayı temsil eden İzmir Kemalpaşa Weltew mağazasında çalışan ve burayı yöneten herkesten şikayetçiyim.

Farklı fiyat veriyorlar. Mağaza çalışanlarından ve markanın sözleşme şartlarına göre teslimat yapmamasından şikayetçiyim. Bu süreçte internet satış sorumlusu olduğunu öğrendiğim e*** Beye süreçte sabırla ve anlayışla destek olup süreç sonrasında da ilgilendiği için de teşekkür ederim.

26 Ağustos 2023 11:49 (Şikayetten 7 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Bizim için çok değerli olan görüş ve önerilerinizi ilettiğiniz için teşekkür ederiz. Çözüm birimimiz başvurunuz ile ilgili en kısa sürede sizinle irtibata geçecektir. Markamıza karşı gösterdiğiniz ilgiye teşekkür ederiz. Saygılarımızla, -Weltew Çözüm Merkezi

02 Eylül 2023 17:00

Ayşegül sonuçtan hiç memnun değil

Ayşegül
10 Aralık 2023 15:16
Weltew Home İle Sorun Yaşama
Weltew Home İle Sorun Yaşama
Halilibrahim sonuçtan hiç memnun değil

Halilibrahim
06 Ağustos 2023 23:17