Uykusuz Geceler: Weltew Ürün Kalite Sorunu

2 Kasım 2024 22:101.235

5 ay önce sizden aldığım başlıkta çökme, baza da ise gıcırtı ve makaslarda yamulma, vida yuvası ve başlıklarında aşınma var. Bu yüzden uyku kalitem sıfır. Konfor yok, sinir bozucu seslerle gece yarısı uyanıyorum. Konuyla ilgili 50 kez ana bayi ve aracı satıcıyı aramama ve kayıt açmama rağmen hala ulaşan, dönüş yapan yok firmadan. Paranızı sokağa atmayın. Bu Weltew denilen firma, kaliteden yoksun olduğu gibi teknik ekipte de uzman eleman çalıştırmıyor. Mağdurum, paramızla rezil oluyoruz.

29 Kasım 2024 09:16 (Şikayetten 26 gün sonra)

Değerli Müşterimiz, Bizim için çok değerli olan görüş ve önerilerinizi ilettiğiniz için teşekkür ederiz. Çözüm birimimiz başvurunuz ile ilgili en kısa sürede sizinle irtibata geçecektir. Markamıza karşı gösterdiğiniz ilgiye teşekkür ederiz. Saygılarımızla, -Weltew Çözüm Merkezi

6 Aralık 2024 22:02

Baza altındaki orta dikmeye 3 adet plastik kafalı stop çivilerinden çakılmamış. Kırmızı renkli plastik baza emniyet kolunun vidası fazla sıkılmış. Aralarında 1 mm boşluk kalmalı. Mesele bu kadar basitken sorunu çözmeye satıcıyı ben de kınıyorum.

Weltew Satış Sonrası Hizmet Müşteri Mağduriyeti

27 Haziran 2024 12:452.250

Weltew satış sonrası hizmeti sıfır. Tüketici kanunu bildikleri ürünlerin garanti belgesinin ilk sayfasında yayımladıklar...

Tümünü Gör
Weltew Home Modoko Teslim Ettiği Ürünler Paslı Ve Hasarlı Muğla Yatak Odası

Weltew HomeModoko Teslim Ettiği Ürünler Paslı Ve Hasarlı Muğla Yatak Odası

Yağmur
Weltew Home Konsol Sıkıntısı!

Weltew HomeKonsol Sıkıntısı!

Fadimana
Weltew Home Dayanıksız Sandalyeleri!

Weltew HomeDayanıksız Sandalyeleri!

Orhan
Weltew Home Ürünlerinde Çökme Ve İlgisizlik

Weltew HomeÜrünlerinde Çökme Ve İlgisizlik

Erdem
Weltew Home Yatak Baza Başlık Şikayeti

Weltew Home YatakBaza Başlık Şikayeti

Zeynep
Weltew Home Dolabın Işık Sensörleri Çalışmamaktadır!

Weltew HomeDolabın Işık Sensörleri Çalışmamaktadır!

Samet