Watsons SMS İptali!

2 Temmuz 2024 00:21338

Watsons SMS iptali yaptım. Yanlışlıkla SMS bildirimini tekrar açar mısınız? Kampanyalarla ilgili bilgi almak istiyorum. Tekrar açmak için internetten SMS açma için kısa mesaj gönderme baktım ama böyle bir kısa mesaj iletişimi de bulamadım.

30 Ağustos 2024 18:09

01.07.2024 tarihinde yanlışlıkla Watsons'tan gelen bilgilendirme SMS alımını yanlışlıkla kapattım bunun defalarca aradım ama hiçbir şekilde açılmadı bir an önce açılmasını istiyorum bir aydan fazladır bekliyorum Watsons'a mesaj attım siteden dönüş yapıldı ama çözülmedi bu durum telefonla da ulaştım hep düzeltilecek üst birimler ilgileniyor denildi en kısa zamanda bu durum düzeltilsin çünkü kampanyalar hakkında bilgi alamıyorum indirimleri göremiyorum Elite müşterisiyim watsonsın

2 Temmuz 2024 09:09 (Şikayetten 8 saat sonra)

Değerli Müşterimiz Gamze K., Geri bildiriminiz ile ilgili sizlere en kısa süre içerisinde dönüş yapılacaktır. Watsons ile ilgili düşüncelerinizi ve deneyimlerinizi haftanın 7 günü saat 09:00-22:00 arasında bizimle paylaşabilirsiniz. Watsons Ailesi olarak güzel günler dileriz, Watsons İletişim Merkezi

2 Temmuz 2024 09:14

İlgilerine teşekkürler ederim

12 Temmuz 2024 21:58

Hala SMS bilgilendirmem açılmadı bana özel kampanyalarla ilgili mesaj almak istiyorum bir an önce açar mısınız SMS'lerimi

15 Ağustos 2024 00:03

SMS alımını yanlışlıkla kapattım bir an önce açılmasını istiyorum bir aydan fazladır bekliyorum Watsons'a mesaj attım siteden dönüş yapıldı ama çözülmedi bu durum telefonla da ulaştım hep düzeltilecek üst birimler ilgileniyor denildi en kısa zamanda bu durum düzeltilsin çünkü kampanyalar hakkında bilgi alamıyorum indirimleri göremiyorum Elite müşterisiyim watsonsın

15 Kasım 2024 01:50

Hiç yardımcı olmadılar sizin bu ilgisizliğiniz yüzünden elit üyeliğimi kaybettim ve hiçbir indirimden yararlanamadım

23 Kasım 2024 16:44

Değerli Müşterimiz Gamze K. Yaşadığınız deneyim, ilgili ekibimiz tarafından tüm ayrıntılarıyla incelenmiş olup, tarafınıza geri dönüş sağlanmıştır. Düşünceleriniz ve deneyimleriniz konusunda size her zaman yardımcı olmaktan mutluluk duyarız. Web sitemiz ve mobil uygulamamızdaki “Destek” alanından, haftanın 7 günü 09:00 – 22:00 saatleri arasında bize ulaşabilirsiniz. Watsons ailesi olarak güzel günler dileriz. Watsons İletişim Merkezi

Watsonsın İptal Mesajı

Zeynep
Zeynep
1 Kasım 2023 19:18848

"Hızlı dönüş için teşekkür ederim"

Watsonsın İptal Mesajı

Watsons Şifre Yenileme Olmuyor

Uğur
Uğur
8 Ağustos 2023 10:23932

Watsons şifremi unuttum şifre unuttum linkinden yenilemek için uğraştım bilgisayardan denediğimde mail adresimi algılamı...

Watsons Hesabıma Giriş Sağlayamıyorum

Selin
Selin
27 Haziran 2024 21:07771

"Cansu hanıma teşekkür ediyorum hızlı bir geri dönüş oldu sağ olun;)"

Watsons Müşteri Hizmetleri Ulaşılmıyor

Fatma
Fatma
19 Şubat 2024 16:59479

"Çok kısa sürede geri dönüş yapıldı teşekkürler"

Öne ÇıkanKonular

Watsons Kategorileri