Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

Ahmet
18 Eylül 2024 01:06

watsons.com.tr mobil uygulamasından 21 Ağustos 2024 tarihinde 1650 TL tutarlı bir alışveriş yapmıştım. Bu alışverişimin sorunsuz tamamlanması neticesinde Watsons Club üyelerine özel 800 TL üstü alışverişe 400 TL Watsons puan kampanyasından puan kazanımım gerçekleşti.

Bu puanları kullanabilmek adına 7 Eylül 2024 tarihinde 18 adet duş jeli ve 2 adet deodoranttan oluşan, ürünlerin o günkü fiyatlarıyla nominal sepet tutarı kargo dahil 1086.80 TL olan sipariş için 686.80 TL ödemiş oldum.

Aradan günler geçti ve paket tarafıma teslim edilmeyince kargo şirketi üzerinden durumu sorguladım. Kargo şirketi hiçbir bilgim olmaksızın ve tarafımdan hiçbir onam alınmadan paketi "hasarlı" olduğu gerekçesi ile Watsons'a geri göndermiş. Bu durum tamamen benim kontrolüm ve bilgim dışında oluşan bir süreç.

Durumla ilgili Watsons WhatsApp hattı ile iletişime geçtim. Kendileri iade edilen paketler için yeniden kargoya teslim süreci olmadığını, çekilen tutarın ve kullanılan puanların hesabıma iade edileceğini söylediler. Fakat tüketicinin ne kadar kıymetsiz olduğunu anlatan durum burada başlıyor...

Watsons öncelikle kargo ücretini, ödediğim toplam tutardan düşerek kredi kartıma 641.90 TL iade ediyor.
Sonra tahmin edersiniz ki puanların yerinde yeller esiyor... Şu anda aynı ürünleri satın almak istersem ödemem gereken tutar 1206.70 TL... Ya siz kendinizi fazla akıllı zannediyorsunuz ya da bizleri düşünme yeteneğinden yoksun sanıyorsunuz...

Önemli değil Watsons. İnanın hiç önemli değilsiniz. Bundan sonra sanal ya da reel hayattaki her mecrada bu rezaletinizi dile getirerek imajınıza verebildiğim kadar çok zarar vereceğim. Tüketici ve hakları sizin için ne kadar önemsizse inanın sizler bizim için çok daha önemsizsiniz! Kaybolur gidersiniz. Ne ilk ne de son batan olursunuz...

Ayrıca size hakkımı yedireceğimi de hiç ummayın. CİMER üzerinden Tüketici Hakem Heyeti'ne müracaatımı yapacak ve hakkım olan ürünleri ödemiş olduğum 686.80 TL karşılığında söke söke alacağım. Sizin satış sözleşmenizin üzerinde bir "tüketicinin korunması hakkında kanun" var!

Ticarette Ahlaki değerlerden yoksun bir anlayışı kabul etmiyorum. Etmeyeceğim. Hakkaniyet size de lazım olacaktır. Bunu unutmayın!

02 Kasım 2024 15:38 (Şikayetten 1 ay sonra)
25 Kasım 2024 13:44

Değerli Müşterimiz Ahmet Hamdi U. Yaşadığınız deneyim, ilgili ekibimiz tarafından tüm ayrıntılarıyla incelenmiş olup, tarafınıza geri dönüş sağlanmıştır. Watsons ailesi olarak güzel günler dileriz. Watsons İletişim Merkezi

Merve sonuçtan hiç memnun değil

Merve
17 Temmuz 2024 16:37
Watsons Kargomu Teslim Etmedi Ve Kampanyadaki Puanlarımı Yüklemedi.
Watsons Kargomu Teslim Etmedi Ve Kampanyadaki Puanlarımı Yüklemedi.
Hazel sonucu yetersiz buldu

"Teşekkürler"
Yanlış Ürün Teslimatı Ve İade Sorunu: Mağduriyetim Devam Ediyor

Helin
01 Haziran 2024 19:29
Meltem sonuçtan hiç memnun değil

Meltem
02 Kasım 2024 19:30