Sudenur sonuçtan çok memnun

Cadde54 Watsons Müdürü Şikayet

30 Ocak 2024 23:22

Serdivan AVM Toyzz Shop çalışanıyım, geçen hafta perşembe günü mağazada sevkiyat açarken müşterimiz İzmit'ten bizim mağazamıza gelmiş ürün stoğu göründüğü için. Biz de iki ayrı personel olarak ayrı ayrı ilgilendik, ben ürünün olduğu reyona baktım fakat yoktu. Müşterimize güzelce ürünün elimizde olmadığını söyledim. Cadde 54 Watsons müdürü de "sanki doğru düzgün baktın" dedi ve bu cümlesini kaba bir biçimde söyledi. Ben de bana bu şekilde kaba davranamayacağını dile getirdim. Bana sesini yükseltme tarzı şeyler söyledi. Ben de gidip olayı mağaza müdür yardımcımıza anlattım. Müdür yardımcımıza anlatırken kenardan cadde 54 Watsons müdürünün eşi lafa atlayıp "hayırdır kardeşim sorun ne" dedi ve asla düzgün bir üslupla söylemedi. Ben bu tavırlarından dolayı çok üzüldüm çünkü gayet güzel ilgilenmiştim kendileriyle. Müdür yardımcım benim gözlerimin dolduğunu görünce benden özür dilemelerini rica etti. Yüksek sesle konuşarak mağazadan ayrıldı. Davranışları çok yanlıştı mağazacının mağazacının durumunu anlamasını beklerdik. Bir daha asla cadde54 Watsons şubesine gitmeyeceğim.

31 Ocak 2024 09:16 (Şikayetten 9 saat sonra)

Değerli Müşterimiz Sudenur T. Geri bildiriminiz ile ilgili sizlere en kısa süre içerisinde dönüş yapılacaktır. Haftanın 7 günü saat 09:00-22:00 arasında, sağ alt köşede yer alan "Destek" alanından bizimle paylaşabilirsiniz. Watsons Ailesi olarak güzel günler dileriz, Watsons İletişim Merkezi

31 Ocak 2024 15:55

Cansu
01 Kasım 2024 07:44

Pinar
21 Temmuz 2023 11:01
Çağdaş sonuçtan hiç memnun değil

Çağdaş
30 Ocak 2025 22:44
Watsons'da Tıkla Gel Hizmetinde Stok Sorunu Ve Yetersiz Müşteri Hizmeti
Watsons'da Tıkla Gel Hizmetinde Stok Sorunu Ve Yetersiz Müşteri Hizmeti
Saadet sonuçtan hiç memnun değil

Saadet
05 Temmuz 2023 19:39
Dilara sonuçtan çok memnun

Dilara
19 Mart 2024 18:13
"Beni hemen arayarak özür dileyip gerekli uyarıyı yapacaklarını söyledikleri için teşekkür ederim. Umarım o kişi o mağazada çalışmıyordur artık öyleyse bir daha o mağazadan alışveriş yapmam"

Watsons Kategorileri