Yasin sonuçtan çok memnun

22 Aralık 2023 12:27
Yasin'in Teşekkür Mesajı
“Genel merkezden aranarak bu zor süreçte kendilerinin dahi üzüntüsü olduğunu ileten feraye hanıma teşekkür ederim garantim bitse bile yardımcı olacaklarını bildirmeleri gerçekten çok hoş bir davranıştı teşekkür ederim tekrardan ayrıca Çiğdem hanıma da takipleri ve yardımları için teşekkür ediyorum”

Warmhaus marka kombim sürekli arıza yapıyor, bu durumdan çok rahatsızım. Evimde küçük bir çocuğum var ve kombi sürekli arızalanıyor. Bir yeri tamir ettiriyorum, başka bir yer bozuluyor. Artık yeter; kombiyi alalı ve düzgün bir şekilde kullanmaya başlayalı bir yıl oldu. Nisan 2022'de satın aldığım kombi, bu zamana kadar dört kez arıza yaptı. Ciddi miktarda para ödüyoruz bu kombilere. Acil olarak kombimin değişimini talep ediyorum. Birkaç ay sonra garantisi bitince ne yapacağım? Sıfır bir kombi, garanti süresi içinde dört kez arıza yapmamalı. Artık yeter.

22 Aralık 2023 12:28 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Şikayetiniz tarafımıza ulaşmıştır. Müşteri danışmanlarımız en kısa sürede sizinle irtibata geçecektir. Sağlık ve mutluluk dolu günler dileriz. Warmhaus Müşteri Memnuniyet Merkezi

22 Aralık 2023 17:45

Genel merkezden Çiğdem hanıma yardımları için çok teşekkür ederim sorunumun giderilmesi konusunda yardımcı oldu ve arızanın kısa sürede çözüleceğinin garantisini verdi teşekkürler Çiğdem hanım

30 Aralık 2023 11:11

Evet yazdığım gibi söz verip de arayıp sorunun çözüleceğinin garantisini veriyoruz lütfen bizi iyi değerlendirin en kısa sürede hallolacak denilen kombim tam tamına 15 gündür kombi bozuk bu kombi markasından o kadar sıkıldım ki anlatamam bu kombinin değişmesi gerekiyor arkadaşım daha neyi anlamıyorsunuz yeni bir kombide 7 8 parça değişmesi gereken parça mı olur sadece insanların zamanını alıyorsunuz bu paralar kolay kazanılmıyor defalarca söyledim evde 1.5 yaşında çocuğum var diye 15 gündür ilgisizlik diz boyu 1 haftadır sözde parça bekleniyor yürüyerek ulaştırırım bu süre zarfında parçayı sadece aldatmaca o kadar pişmanım ki bu kombiyi aldığım için anlatamam

31 Aralık 2023 19:48

10 Haziran 2024 21:44

10 Kasım 2024 23:18
Uğur sonuçtan hiç memnun değil

Warmhaus Kombi Sürekli Arızalanıyor, Mağduriyetim Giderilmiyor

24 Eylül 2025 14:34
Mustafa sonuçtan çok memnun

19 Kasım 2023 17:55
"Ürününün arkasında durduğu için Warmhaus firmasına teşekkür ederim"