Fatih sonuçtan hiç memnun değil

Volkswagen Rize Voskar İkame Araç

01 Mart 2024 00:33

Rize voskar otomotive randevu alırken aracımın arka stepne bölgesinin su aldığını gaz tepkimesinde sıkıntı olduğunu ve start stop da iken aracım stop ettiğinde kendiliğinden ve manuel çalışmadığını beyanım üzerine bana sabah erken gelmem gerektiği söylendi. 28 Şubat çarşamba gününe randevu verildi. Sabah erkenden Artvin'den Rize'ye servis randevusuna gittiğimde aynı şikayetleri söylemem üzerine; aracın gün içerisinde yetişmeyebileceği söylendiğinde ikame araç talebinde bulundum. Ellerinde araç olmadığını, ikame aracı planlayarak randevu verdiklerini söylediler ve aracınız mekanik arızadan çıksın duruma göre tekrar istişare ederiz dediler ve aracı servise aldılar. Aracın gerekli kontrolleri yapıldığında DSG de sorun olmadığı, akünün zayıf olduğunu ve şarja taktıklarını söylediler ve akşam 4 e kadar beklettiler. Saat 4 de su problemi için aracın başına usta çağırdılar. Usta ilk kontrolleri gerçekleştirdi ve aracın kalması gerektiğini söyledi. Bunun üzerine Artvin'den geldiğimi sonuçta şikayetlerimin randevu alırken belirttiğimi, ikame araçlı programın neden yapılmadığı hususunda ısrarcı olsam da bana ellerinde aracın olmadığını 1 ay boyunca da ikame araçlı randevu veremeyeceklerini söylediler. Araç şarjda dururken ustanın gelip kontrol yapmasına engel olacak bir durum yokken beni saat 4 e kadar bekletip, ustanın 5 dakika lik kontrolüyle aracın kalmasına karar verilmesi müşteriye tamamen bir saygısızlık. Bu karar şarj için bekletilirken verilebilirdi. Müşteri karşılama görevlisinin il dışına araç veremiyoruz versek bile bir isim kullanarak bundan izin almamız gerek ikame aracımızda yok demesi tamamen il dışından geleni hor görmekten başka bir şey değil. Ne kadar aşağılayıcı bir servis olsa da el mahkum aracı teslim ettim. Artvin'e dönüş için otobüs aradım saat 6 da ancak yer buldum. Servisin önünde beklerken daha önce bana verdikleri ikame aracı orada çalışan bir personel veya yetkili birisi hatta plakasının sonu 325 mesai bitiminde aldı gitti. Kısacası ikame araçları olduğu halde müşteriyi mağdur ediyorlar. Şu an aracım servis ama ikame araç yok. Bir daha Rize voskar otomotive hayatta aracımı götürmem. Hakkınızı kullandırmamak için ellerinden geleni yapıyorlar... Hatta aracı satıp bir daha mümkünse Volkswagen araç almayacağım ant içtim.

Özgür
07 Kasım 2023 20:57
Volkswagen İzmir Gaziemir Vosmer'in Kaybettiği Debriyaj Üst Merkezi!
Gökhan sonuçtan hiç memnun değil

Volkswagen Sıfır Araba Aldım Motor Arıza Işığı Yanıyor, İkame Araç Verilmiyor!

Gökhan
18 Eylül 2024 09:19

26 Haziran 2023 16:16
Mikail sonuçtan hiç memnun değil

Volkswagen Zaman Ve Maddi Mağduriyetim Giderilmesi

10 Temmuz 2024 14:36