Gökhan sonuçtan hiç memnun değil

Volkswagen Sıfır Araba Aldım Motor Arıza Işığı Yanıyor, İkame Araç Verilmiyor!

Gökhan
18 Eylül 2024 09:19

Sıfır araç aldım Gebze Aykan Volkswagen'den, arızalı çıktı. Tam 4 defa servise gittim, motor arıza ışığı yanıyor ve Konfor hatası altında 3-4 tane arıza veriyor. Araç sıfır, 1 aylık araç. Gebze Aykan Volkswagen'den aracı teslim aldım, aldığım ilk günden beri sorun yaşıyorum. Tamiri için serviste aracın yatması gerekiyor, dendi ki ikame araç elimizde yok, ikame araç için telefondan müşteri temsilcisinden randevu oluşturun ve h*** Hanım'a mail atsın telefonda çağrı merkezindeki arkadaş dendi. Ben de randevu için aradım, en erken ikame araç için 19.09.2024 sabah 8'e randevu verildi. 3 hafta sonraya randevu aldım, sebebi ikame aracın olduğu güne randevu oluşturmak için. Şimdi ikame araç teslim edemeyiz, elimizde yok, belirsiz vs. Gibi sözlerle beni mağdur ediyorlar. Hem sıfır araba alırken ayıplı bir ürün aldım hem de ayıplı ürünümün tamiri için bana zorluk çıkarıyorlar.

10 Kasım 2024 18:25

Doğuş Oto Aykan Gebze'den sıfır Polo araba aldım yedek anahtar diye verdikleri anahtar çalışmıyor. Alalı 3 ay oldu ilk defa kullanmak zorunda kaldım ve anahtara kilitli arabayı açmadı ya pili yok ya bozuk  Yani koskoca v. W sıfır araba alıyorsun ve kos koca bayi sıfır verdiği arabanın yedek anahtarının çalışıp çalışmadığına bile kontrol etmeden size teslim ediyor biz daha önce bu şekilde sorunlarla karşılaşmadığımız için bizde kontrol etmedik yani bu v. W markasını bu kadar zedeleyen başka bayi yoktur bu Gebze Aykan Bayi arabayı alalı 3 ay oldu ve 9 kere servise gittik bozuk arızalı araba verdiler her yere şikayet ettik ama sonuç alamadık en sonunda Maslak Doğuş otoya gittik ve sorunu çözdüler Gebze aykan ise Almanya'yı arayıp konuşmamızı istedi hem para vereceğim hem kalkıp ben uğraşacağım Almanya'yı arayacağım v. W marka bedava araba verseler daha almam kötü bir bayi ve kötü bir satış sonrası hizmetleri var şimdi bir 3 ayda bayiden anahtarı değiştirmek ile uğraşacağız 3 ay önce vermiş olduğum 1.2 milyon para

07 Ekim 2024 19:41

Sıfır Polo aldım Aykan Gebze v. W bayisinden aldığım araba 2 ayda 5 defa motor arıza ışığı yaktı yazılım hatası var deniyor değiştirmiyorlar ve yazılımın ne zaman geleceğini belli değilmiş sıfır araba aldık ama bayi ve marka bizi rezil etti çözüm üretmiyorlar elimde fotoğraf ve videoları mevcut motor arıza ışığı Star stop hatası multimedya hatası ve şanzıman hatası verdi henüz 2.700 km 2 aylık araç bayiden ve markadan şikayetçiyiz hukuksal süreç başlatacağız

07 Ekim 2024 19:41

Keziban
07 Ekim 2024 21:09
Volkswagen Yeni Aldığım Polo'da Sürekli Motor Arızası Sorunu
Cihat sonuçtan hiç memnun değil

Sıfır Olarak Satın Aldığım Volkswagen Polo Ve Pişmanlığı

20 Mart 2024 13:02
Süleyman sonuçtan hiç memnun değil

Süleyman
28 Nisan 2025 10:43