Volkswagen Gaziantep Vag Grubu DÖŞMAN-ŞAHİNTAŞ

12 Ekim 2023 12:19

Merhabalar;

2020 yılında garantili Passat aracımı vag grubu Gaziantep yetkili servisi döşman'a şanzıman korumaya aldığı için götürdüm Doğuş ve döşman ile uzun yazışmalar ve konuşmalar sonucu garantiden onarım yapıldı. Oysa servis dışında hiçbir işlem yapılmamış için bir araç için bu kadar çabaya ne gerek vardı. Aracımızı teslim almaya gittiğimizde kaputuna camına ve tavanına zarar vermişlerdi (kaputta 8 cm yırtık mevcuttu) insanlık hali dedim geçiştirdim. Fakat araç kısa süre içerisinde yine aynı hatayı verdi ve aynı servise çekici ile tekrar götürdüm bana verilen cevap; artık parça üretimi yok kabul ediyorsanız 135 000 000 TL karşılığında şanzımanını değiştirelim oldu. Üretimi biten aracın dahi 15 yıl yedek parça üretim garantisi varken bu mümkün değildi. Aracı yapmanız gerekir deyip oraya bıraktım. Birkaç gün sonra arandım aracınızı yapmıyoruz ikame aracımızı getirin aracınızı alın yoksa ikame aracı bağlatırız şeklinde dönüş aldım. Ayrıca müdürleri size Gaziantep de şanzıman konusunda iyi bir ustanın numarasını verelim orada yaptırın dedi. Konuyu Doğuş gruba taşıdım mağduriyetimin giderilmesini istiyorum dedim aksi takdirde yasal yollardan hakkımı arayacağım dedim siz bilirsiniz şeklinde bir cevap verildi. Gaziantep Şahintaş yetkili servisi ile de benzer şeyler yaşandı. Bu durum üzerine aracın garantisini bozdum bir ustaya yaptırdım sattım Honda marka sıfır bir araç aldım.
Şimdi Gaziantep bölgesinde vag grubu araba alacaklara mümkün olduğu kadar aldırmıyorum. Bakım ve onarım yaptıracak olanlara da durumu anlatarak farklı şehirlere yönlendiriyorum. Kimseye de hiçbir konuda iyi tavsiyelerim olmaz.

Vedat
Vedat

Mesut bey merhaba, Döşman mağduriyetinizi gidermek için dönüş yaptı mı? Ben de bu aralar Döşman ile sorun yaşıyorum

14 Eylül 2024 21:26

Volkswagen Yüksek Masraf Ve Devam Eden Şanzıman Sorunu Sonrası Mağduriyet

06 Eylül 2025 16:33
Gökhan sonuçtan hiç memnun değil

Beklenmedik Airbag Arızası Ve Yetersiz Müşteri Desteği

Gökhan