Muhammed sonuçtan hiç memnun değil

Volkswagen Doğuş Oto Teknik Yetersizliği

Muhammed
10 Ağustos 2023 21:39

Aracımı birkaç ay önce soğutma suyu eksiltiyor hatasıyla Doğuş Oto Kartal şubesine götürdüm. Ertesi gün pompa ve kayışın değişmesi gerektiği ve ücretinin 5000 TL olduğu bilgisiyle geri dönüş yapıldı. Bende aracın sürekli Doğuş Oto bakımlı olması sebebiyle indirim talep ettim. İndirim uygulanamayacağı bilgisinin verilmesi üzerine aracım için talep edilen 850 TL hata tespit ücretini yatırabileceğim IBAN numarası istedim ve aracımı iş çıkışı alacağından dolayı güvenliğe bırakılmasını talep ettim. Birazdan IBAN bilgisini size iletiyorum diyen müşteri danışmanını IBAN bilgisi paylaşması için 2 gün boyunca 5-6 kere arayarak IBAN'ı göndermediğini hatırlattım. En sonunda hafta sonu tatil rezervasyonum var o yüzden aracımı yetiştirebilirseniz yapın dedim. Ve tamam denildi. Cuma günü aracımı almak için Doğuş Oto'ya giderek ödemeyi yaptım ve aracımı teslim aldım. Aracımla Doğuş Oto'nun güvenlik kapısından daha çıkmadan araç aynı hatayı tekrar verdi. Geri dönerek durumu anlattım ve arkadaş aracımı tekrar servise götürdü. 5 dakika. Sonra aracımı getiren arkadaş "abi radyatörde delikmiş onu da değiştirmemiz lazım" dedi. ( Ne tesadüf haftada yarım litre su eksilten aracın hem pompası hem radyatörü delikmiş) bunun üzerine bir yetkiliye giderek durumu anlattım. Yardımcı olmaya çalışan yetkili, radyatör değişimde indirim yaptı ve ücretini ödediğim tatil rezervasyonuma gidebilmem için ikame araç tahsis etti. Akşam eve geldim ve ailemle eşyalarımızı toparlayarak Doğuş Oto'nun tahsis ettiği araca bindik. O esnada eşim bu araç kaç model dediği için ruhsata baktığımda aracın muayenesinin olmadığını fark ettim. Ayrıca aracın her yerinden ses geldiğinden dolayı yola çıkmaya cesaret edemedik. Ve ücretini ödediğim tatile Doğuş Oto yüzünden gidemedik. O günden itibaren her hizmet aldığımda beni arayan Doğuş Oto'nun müşteri memnuniyeti için beni aramasını bekliyorum. Ama arayan soran yok. Son 3 arabamın Volkswagen olması sebebiyle 15 yıldır gittiğim Doğuş Oto'da yaşadığım sıkıntıyı diğer Volkswagen kullanıcılarının bilmesini isterim.

Volkswagen Yıllık Bakımda Mağduriyet

05 Ağustos 2023 14:54
Volkswagen Yıllık Bakımda Mağduriyet

21 Temmuz 2023 22:46
Sinan sonuçtan hiç memnun değil

05 Ağustos 2023 18:57
Kartal Doğuş Oto Servis Problemi

15 Şubat 2025 12:06
Kartal'daki Oto Servisinde Artan Masraflar ve Sorunlar
İbrahim sonuçtan hiç memnun değil

Volkswagen T-Roc Şanzıman Problemi!

İbrahim
11 Mart 2024 16:15
Volkswagen T-Roc Şanzıman Problemi!