Volkswagen Direksiyon Beyni Değişti Ama Bu Parçaya Bağlı Fonksiyonlar Çalışmıyor

Seçkin
26 Aralık 2023 11:07

Merhaba. Ümraniye Avek yetkili servisine aracımda oluşan arıza nedeniyle aracımı bıraktım. Arızayı dışarıda tespit ettirmiştim zaten. Değişecek parça direksiyon elektronik kartıydı. Yani bu karta bağlı olarak silecekler, cruise control, direksiyon elektriği, selektör sağ sol sinyaller vs. çalışmıyordu. Bunu değiştirdiler. Aracı aldığımda cruise control çalışmıyordu. Sonra silecekler, araç seyir halindeyken çalışıyordu. Park halinde ve çalışır vaziyetteyken çalışmıyordu. Cam suyunu cama atan fıskiye hiçbir şekilde çalışmıyordu. Bunun üzerine servisi aradım, durumu söyledim ve aracı tekrar götürdüm. Orada kayıt açtırdım ve şikayetimi yazılı olarak beyan ettim. Benden arıza tespiti için tekrardan 2016 TL ücret aldılar. Fakat araç yapılmadı. Bana dedikleri, aracın silecek motorunun arızalı olduğu, su fıskiyesinin ve silecek motorunun değişmesi gerektiği, ve yine 13608.605 TL fatura çıkardılar. Ben de tamam dedim, yapın verin; ancak ellerinde yedek parça olmadığını, 1 ay sonra geleceğini söylediler. Ben de o halde kalsın, sadece cruise control'ü yapıp aracımı teslim edin dedim. Bana söyledikleri şey, silecek motoru değişmeden cruise control'ün yapılamayacağıydı. Konuyla ilgili Tüketici Hakları'na da şikayette bulunacağım çünkü onların yüzünden aracım muayeneye giremedi ve aracım çekme belgeli konumuna düştü.

Uğur sonuçtan hiç memnun değil

Volkswagen Yetkili Servis Güvenini Kaybettiren Mekatronik Sorunu

Uğur
14 Kasım 2024 12:53

Yeni Volkswagen Polo Araçta Su Sorunu Ve Servis Şikayeti

Salim
13 Ocak 2024 15:33
Emre sonuçtan hiç memnun değil

Volkswagen Avek Ümraniye Mağduriyeti

Emre
17 Ocak 2024 16:46

Volkswagen Avek Ümraniye Teknik Servis Sorunu Üstlenmedi

Doğukan
27 Eylül 2024 15:19
Okan sonuçtan hiç memnun değil

Yetkili Servis Mağduriyeti: Basit Bir Sorun İçin Fahiş Ücret Talebi

Okan