Volkswagen Aldım 2 Günde Pişmanlık

Volkswagen Aldım 2 Günde Pişmanlık
11 Temmuz 2024 21:0619.246

Volkswagen pişmanlıktır. 2 gün önce elime gelen araçta, 2 gün içinde 2 kez bayiye geri götürmek zorunda kaldım. Sıfır araçta motor arıza ışığı yanıyor. Sürekli bayi yollarında harcadım benzini. Aracı alırken gemideydi, ön ödeme yapmama rağmen zam geldi. Bize de uyguladılar. Parayı bağlamıştım ama pişmanım.

20 Temmuz 2024 18:22

Yeni aldığım sıfır araç Volkswagen taigo zaten motor yüzünden gelir gelmez 2 kez bayi gördü sonra geldi tamam dedik bu sefer de vites kutusu çizik gelmiş çok büyük pişmanlık  ben değiştirilmesi için elimden geleni yapacağım markanın da sıkıntıyı çözmesini talep ediyorum

Eki aç
Eki aç

Yorumlar(12)

21 Nisan 00:13

Herkese merhaba, sorunu çözdük. Yakıt kapağını iyi kapatmadıkları için hava alıyor bu sebeple motor lambası sarı yanıyor. Bastırarak kapattığınızda hareket halinde 3 dakika sonra lamba sönüyor.

26 Haziran 2025 18:59

Merhaba aynı sorunu bizde yaşıyoruz. Sarı ışık egzoz arızası yazıyor kitapçıgında. Sorununuz çözüldü mü?

27 Ocak 2025 12:27

Volkswagen Taigo 1.0 Life aracımı ay oldu alalı. Motor arıza ışığı yandı. Bugün itibari ile araç serviste. Çözüm bekliyorum.

31 Temmuz 2024 11:32

Rabia Hanım Merhaba, bende sıfır aldığım araçta aynı sorunları yaşıyorum. Sorununuz çözüldü mü? Süreç nasıl işliyor konu hakkında bilgi verirseniz memnun olurum. Şimdiden teşekkürler.

Melike
Şikayeti Çözüldü
12 Temmuz 2024 12:24

Hangi bayiden aldınız. Aynı sorunu ben de yaşadım

7 Ekim 2024 21:0926.147

Sıfır Polo aldım Aykan Gebze Volkswagen bayisinden. Aldığım araba 2 ayda 5 defa motor arıza ışığı yaktı, yazılım hatası ...

1 Destek4 Yorum

Volkswagen Arca Otomotiv Araba Alma Mücadelesi

11 Haziran 2024 16:3715.112

Bursa Arca Volkswagen bayisinden Mayıs ayının sonunda parasını gününde ödeyerek Taigo satın aldım. Araba Haziran ayının ...

Volkswagen Arca Otomotiv Araba Alma Mücadelesi

Mutlu
Volkswagen Kaza Anında Emniyet Kemeri Kopması Hayatımı Tehlikeye Attı

Volkswagen KazaAnında Emniyet Kemeri Kopması Hayatımı Tehlikeye Attı

Nihat
Volkswagen Tiguan Katlanır Aynadan Gelen Trim Sesleri!

Volkswagen TiguanKatlanır Aynadan Gelen Trim Sesleri!

Emre
Volkswagen i4 Pure 2025 Model Arızalı!

Volkswagen i4Pure 2025 Model Arızalı!

Erhan

Öne ÇıkanKonular