Cihat sonuçtan hiç memnun değil

Sıfır Volkswagen Polo İle Bitmeyen Sorunlar

06 Kasım 2024 16:28

Sıfır 2023 Volkswagen Polo araç satın aldım. Aldığım günden beri sorunları bitmedi. Şoför aracın tavan döşemesi sarktı, fren balataları değişti. Tam olarak neden kaynaklandığını tespit edemedikleri aracın, gaza basmadığım halde 4000 devire çıkma durumu var. Geçtiğimiz günlerde yine disk ve balatalar değişti. Araca güncelleme yaptılar fakat tam yapamadıkları için tüm ikaz ışıklarını yaktı ve yolda kaldım. Şimdi de daha bir yılını doldurmamış, 8500 km'deki sıfır aracın yağ seviyesi %35'lerde, yani bu aracın yağ yaktığı anlamına geliyor. Geçen gün seyir halindeyken araç EPC diye bir ikaz ışığı yaktı ve yolun ortasında stop etti. Debriyaja bastığımda çatır çutur sesler geliyor. Sıfır aracın kampanasında boşluk var dediler. Uydurma bir parça taktılar. Bu yağ eksiltme olayına 2 aydır çözüm bekliyorum. Arıyorum ilgi merkezini, dönen eden yok, resmen benimle alay ediyorlar. Çok pişman ve yorgunum Volkswagen'i tercih ettiğim için. Geçen servis sorumlusu, aracımın Polo olduğu için 'ucuz etin yahnisi bu kadar olur' dedi. Gerisini siz anlayın, bunu Volkswagen'de çalışan bir sorumlu dedi. Çok pişmanım.

Çağrı
Çağrı

Bende anlattıklarınızın benzeri sorunları yaşıyorum. İletişim halinde olalım. Nasıl iletişim kurabiliriz?

Mert sonuçtan hiç memnun değil

Sıfır Araçta Tekrarlayan Beyin Arızası Nedeniyle Değişim Talebim Karşılanmadı

14 Ağustos 2025 15:45
Berk sonuçtan hiç memnun değil

Sıfır Araçta Fren Sorunu Ve Servis İlgisizliği Hayal Kırıklığı Yarattı

28 Ağustos 2025 00:37
Sıfır Araçta Fren Sorunu Ve Servis İlgisizliği Hayal Kırıklığı Yarattı
Hüseyin sonuçtan hiç memnun değil

Yeni Volkswagen Polo'da Ardı Arkası Kesilmeyen Arızalar Güvenimi Sarstı

Hüseyin