Vitra Online İade Süreci Sorunu

30 Temmuz 2024 23:16

Vitra online'dan aldığım ürünü iade etmek için toplam 7 kere telefon görüşmesi yapmak zorunda kaldım ve hala iade kodu göndermediler! Her telefon görüşmesinde yetkili departmana iletiyorum, hızlıca çözüyoruz diyorlar. Bu kadar kötü bir sistem olamaz! Tüketici Mahkemesi'ne de gideceğim, bu oyalamanın sebebini asla anlayamıyorum. Paranıza, zamanınıza yazık, Vitra online'dan alışveriş yapmamayı müşteri hizmetleriyle öğrettiler.

30 Temmuz 2024 23:30 (Şikayetten 13 dakika sonra)
31 Temmuz 2024 08:33

Zaten şikayetimde, bir çok kere bu numarayı aradığımdan ve bir sonuca ulaşamadığından bahsediyorum. Otomatik bir yanıt atmanız bu sorunu çözmüyor. Çözüm, acilen iade kodunu mail adresime iletmeniz olacaktır!

21 Ağustos 2024 17:50

Vitra online'da iade kodu alıp kargo vermem 2 hafta sürdü. İadeyi aldılar, ne aldıklarına dair bildirim var, ne iade ödememi yaptılar. Kaç kere aradım, size döneceğiz deyip dönmediler. Kargo gönderimi numaramı aldılar, verdim, haber yok. Ki kargo zaten ertesi teslim olmuşken. İnanılmaz kötü bir süreç yönetimi, güya profesyonel bir firma olacak. Acilen iade sürecimin kapanmasını istiyorum.

21 Ağustos 2024 17:52

Neredeyse 2 aydır bu iade ile uğraşıyorum. Böyle bir vurdumduymazlık olamaz. Ürünü aldınız, ne zaman iade ücretimi ödemeyi planlıyorsunuz

29 Ağustos 2024 15:08

@vitraonline hala ama hala dönüş yok, sürekli aramak zorunda kalıyorum ve her seferinde aynı cevabı alıyorum. "yetkilimize iletiyorum."bu kadar yeteneksiz bir sistem kurmuş olmayı bir marka kendine nasıl yakıştırır hayret! Acilen çözüm rica ediyorum.

Gözde sonuçtan hiç memnun değil

Gözde
26 Ocak 2024 12:18
Çağrı sonuçtan çok memnun

Çağrı
25 Temmuz 2023 13:38
"Az önce Vitra müşteri hizmetlerinden arandım ve iade işlemi ile ilgili müşteri temsilcisi bilgi paylaştı. Süreçteki bilgilendirme için kendisine teşekkür ederim."
Funda sonuçtan memnun

Funda
10 Aralık 2023 10:50
"Evdeki kırık ve değişmesi gereken ürünüm Vitra olduğu için markayı değiştiremiyorum. Tekrar ürün sipariş vermeye korkuyorum. Teşekkürler..."

Özge
24 Temmuz 2023 15:57