22 Eylül 2024 00:471.171

İzmit'te bulunan vip İstanbul güzellik merkezi adıyla faaliyet gösteren işletmeden 2 Temmuz 2024 tarihinde 30.000 TL'ye 2 kişi bölgesel incelme paketi satın aldık. İlk seansta farkı göreceğimizi, memnun kalmazsak para iadesi yapacaklarını söylediler.

Bunun üzerine ödemeleri yaptık. İlk seansa girdik fakat seans bitiminde 'yok şu ilacı alacaksınız 10.000 TL, yok streçe sarılıp uyuyacaksınız' gibi saçma şeyler söylediler. Biz de bunların baştan söylenmesi gerektiğini, bir daha gelmek istemediğimizi söyledik.

Burada bulunan r** hanım devamlı 'muhasebe sizi arayacak' diyerek oyaladı. Avukat gerekli yerlere şikayette bulundu fakat şimdi isim değiştirdiklerini duydum.

19 Aralık 2024 19:08

Merhaba hanımefendi biz de bu işletmeden mağdur edildik, gerekli işlemlerden sonra Tüketici Mahkemesi üzerinden paramızı geri aldık. Sizde peşini bırakmayın.

Vip İstanbul Güzellik (İzmit) Paramı Aldılar İşlem Yapmadılar!

27 Ağustos 2024 15:193.406

İzmit'te bulunan Vip İstanbul Güzellik merkezi Adıyla faaliyet gösteren işletmeden lazer epilasyon paketi aldım beni yan...

1 Yorum

Sion Güzellik Salonu | Kocaeli Sözler Tutulmadı, Sağlığım Tehlikeye Girdi, Ücretim İade Edilmiyor!

2024 Mayıs ayında Sion Vip Premium İzmit şubesinden bölgesel incelme ve lazer cilt bakım paketi aldım. Hizmetin bedeli o...

5 Destek3 Yorum