Viomi S9 Robot Süpürge Yedek Parça Sıkıntısı

Viomi S9 Robot Süpürge Yedek Parça Sıkıntısı
26 Mayıs 2024 22:432.882

Viomi s9 marka robot süpürgemiz var ancak yedek parça temini konusunda ciddi sıkıntılar yaşıyoruz. Ana fırça motorunun fırçanın takıldığı kısım bozuldu ve ana fırça motorunu bir türlü temin edemiyorum. Servisi Sunny de yardımcı olmuyor maalesef internette de bu serinin ana fırça motoru bulunmuyor. Bu markayı almakla hata yaptım galiba.

27 Mayıs 2024 13:25 (Şikayetten 14 saat sonra)

Merhabalar, Sizlere daha iyi hizmet sunabilmek adına cihazınızın seri numarasını bizimle paylaşmanızı talep etmekteyiz. S9 robot süpürgenin 101/102 ile başlayan seri numarasını bizimle paylaşmanız durumunda tarafınıza tekrardan dönüş sağlanacaktır. Saygılarımızla, Viomi Müşteri İletişim Merkezi

27 Mayıs 2024 18:39

Geri dönüşünüz için teşekkürler cihazımızın numarası bu

28 Mayıs 2024 09:14

Değerli Viomi Home Türkiye Kullanıcıları, Ürününüz ithalatçı garantili olduğu için destek sağlanamamaktadır. Konuyla ilgili garanti belgenizin arkasında yer alan ithalatçı bilgilerinizi kontrol edebilir yada aldığınız yer ile iletişime geçebilirsiniz. Saygılarımızla, Viomi Türkiye Müşteri Hizmetleri

28 Mayıs 2024 12:51

Biz sizden garanti vs talep etmiyoruz biz yedek malzemenin ücreti ne ise verip alacağız ancak malzeme temin edeceğimiz bir muhatabımız bile yok. Viomi pişmanlık demekmiş

16 Nisan 2025 16:57

Merhabalar benim supurgedede aynı durum oldu yalnız farklı marka fakat cin menşeli birbirlerine benziyor bende parça bulamadım firma gönderin dedi göndermek istemedim garantisi bittiğinden, fakat kendim şu yolla çözdüm ana fırça ile asinan bolge arasına hafif sıcak (mum) silikon damlattım böylece fırçası aşinan yere yapıştı şu an ana fırça dönüyor (tamir sorumluluğu size aittir)

Viomi Servis Sorunu Çözülmüyor

Tuğba
Tuğba
19 Ocak 2024 12:273.689

Viomi s9 robot süpürge aldım. Bozuldu yetkili servis Sunny bize ait değil diyor. İthalatçı firmayla görüşün diyor. İthal...

Xiaomi Mi Robot Vakum Pro 2

Nermin
Nermin
Xiaomi
8 Şubat 2024 00:501.981

Xiaomi mi robot vakum Pro 2 süpürgemin, toz haznesi birleşme yeri kırıldı ve ben orijinal yedek parça bulamıyorum. Bu ma...

Tümünü Gör

Hasret
Viomi Cihaz Çalışmıyor Şarj Olmuyor İnternete Bağlanmıyor Gözüküyor

Viomi CihazÇalışmıyor Şarj Olmuyor İnternete Bağlanmıyor Gözüküyor

Hacer
Viomi Robot Süpürge Süpürmüyor Sadece Toz Alıyor!

Viomi RobotSüpürge Süpürmüyor Sadece Toz Alıyor!

Yağmur

Öne ÇıkanKonular