Tuba sonuçtan hiç memnun değil

11 Mart 2024 12:52

1,5 yıl önce Viomi 5 Pro marka ve modeline sahip bir robot süpürge satın aldım. Birkaç hafta geçtikten sonra ürün sorun yaratmaya başladı. İş yoğunluğundan dolayı servise götüremedim. Daha sonra yaşanan deprem nedeniyle evime aylarca giremedim ve sonrasında ürünü servise götürdüm. Serviste parça değişikliği yapıldığını söylediler. Eve getirdim ancak performansında bir iyileşme olmadı ve çok yüksek bir ses çıkarmaya başladı. Tekrar servise götürdüm ve yine parça değişikliği yapıldı. Toplamda, bu süreçte aldığım sıfır ürünün üç kez parçası değiştirildi ve beş kez servise götürüldüm. Şimdi ise garanti süresi devam eden ürünüm için benden ücret talep ediyorlar. Üç kez parça değiştirildi ancak sorun çözülmedi, beş kez servise gittiğinde de bir iyileşme olmadı. Ürünün değişimini talep ediyorum. Yetkililere sesleniyorum, lütfen yardımcı olun; ürün hala garantisi altında. Düzgün bir şekilde kullanma fırsatı bulamadığım yeni ürünüm boşa gitti. Markanın ürünün arkasında durmasını ve değişimini sağlamasını istiyorum.

19 Mart 2024 09:40

Servisten ürünümü gönderdiler üstelik düzgün olan ürünümü bir de yamultmuşlar arkadaşlar Sunny genel merkez ekliyorum videoyu da

19 Mart 2024 15:16 (Şikayetten 8 gün sonra)

28138529 numaralı şikayet hakkında; Şikayetiniz dikkate alınarak problemleriniz en kısa sürede giderilecektir. Sunny ürünleri hakkında sormak istediklerinizi bizlere ulaşım sağlayarak ürün durumunuzu sorgulayabilirsiniz. Saygılarımızla, Sunny Müşteri İletişim Merkezi

19 Mart 2024 16:14

Şu an Tüketici Hakem Heyeti'ne başvurmak için servis raporlarımı aldım ve raporda şöyle yazmışlar bu cihaz başka kişiler tarafından açılmaya çalışılmış açılmış lastiği yerine tam oturmadığından içeriye hava kaçmış pislik dolmuş cidden şaka mı dalga mı geçiyorsunuz ben servisten başka bir yere götürmedim bu işin peşini bırakmayacağım göreceksiniz insanları apt l yerine koyamazsınız önce hiç kullanamadığım robotuma siz pis kullanmışsınız bakımlarını yaptırmamışsınız deyin sonra da bu ürün başkaları tarafından açılmış lastik yerine oturtulmamış oradan hava almış robot içine pislik girmiş deyin ne güzel ya bravo Sunny genel merkez bravo Viomi

Rana sonuçtan hiç memnun değil

Rana
30 Haziran 2024 13:36
Hatice sonuçtan hiç memnun değil

Hatice
26 Temmuz 2024 01:31

Hülya
30 Temmuz 2023 14:38
Viomi V5 Pro Robot Süpürge
Büşra sonuçtan hiç memnun değil

Büşra
10 Kasım 2023 14:07