Viomi Evofone Yaptı Yapacağını Bakımlı Süpürge Bakımsız Dedi Fatura Çıkardı

26 Eylül 2024 13:424.011

Alınan Viomi A9 dikey süpürge 1,5 senedir kullanımda ve her temizlik sonrası filtre ve bakımı yapılmakta ve süpürgenin kullanıldığı yer yoğun toz ve pislik içermeyen bir ev. Evde küçük çocuk olduğu için gün içerisinde farklı bir robot süpürge ile ev temizliği rutin olarak yapılıyor.
Viomi A9 dikey süpürge ile sadece ufak tozlar alınmakta. Yine bir kullanım sırasında süpürge çalıştırıldı ve birden çekim gitti. Daha sonrasında servise gönderim sağladık. Servisten dönüş şu şekilde:
-Genel bakım kontrolleri yapıldı. Filtre bakımları yapılmadığından motor zorlama sonucu tıkanmış. İç ve dış filtre: 900 TL / İç filtre tüpü: 800 TL / Motor: 5500 TL fiyat çıkarıldı.
Benim tepkim şudur: Ben de elektrik-elektronik teknikeriyim ve süpürge ile her temizlik sonrasında filtre temizliği yapılıyor ve rutin olarak bakımları yapılıyor. Bakımı yapılan bir süpürge nasıl filtre temizliği ile bozuldu, ben kabul etmiyorum dedim ve biz işlem yapamayız dediler. Süpürge tekrar tarafıma işlem yapılamadan gönderildi.

Arzum şudur: Makinenin birden motor arızası verme durumu ürün kaynaklı. Hiç filtre temizliği yapılmasa bu süpürgenin bakımsız çalışma süresi 1 ayı bulmazdı. Doğru tespit yapılmadan ücret çıkarıldı. Ve biz düzenli bakım yapıp ürünü koruduğumuz halde süpürge motor arızası verdi.

Ürünümün değişimini talep ediyorum.

Murat
Benzer Şikayeti Var
9 Ocak 20:29

Ürün garanti firması Evofone bilgi teknolojileri ise onu da belirttin. Bende aynı sorunu yaşadım

10 Ekim 2024 11:48

Aynı cevabı aynı ücret bilgisiyle beraber banada verdiler. Bariz bir şekilde yalan söylüyorlar. THH ne başvurup durumu oradan ilerleticem. Burda da herkesin bilmesi için bir şikayet yazacağım.

Garanti Kapsamındaki Süpürge İçin Yüksek Servis Ve Kargo Ücreti Talep Edildi

6 Ağustos 2025 10:532.003

Viomi A9 dikey süpürgemin bir parçası 29 Temmuz 2025 tarihinde kırıldı. Cihazımın garantisi devam ettiği halde, yedek pa...

Garanti Kapsamındaki Süpürgeye Haksız Ücret Talebi Ve Belgesiz Red

14 Ekim 2025 10:35945

20 Aralık 2023 tarihinde Trendyol üzerinden satın aldığım Viomi a9 dikey süpürgemin motorunda arıza meydana geldi. Cihaz...

1 Destek1 Yorum

Hasret
Viomi Cihaz Çalışmıyor Şarj Olmuyor İnternete Bağlanmıyor Gözüküyor

Viomi CihazÇalışmıyor Şarj Olmuyor İnternete Bağlanmıyor Gözüküyor

Hacer
Viomi Robot Süpürge Süpürmüyor Sadece Toz Alıyor!

Viomi RobotSüpürge Süpürmüyor Sadece Toz Alıyor!

Yağmur

Öne ÇıkanKonular