Esma sonuçtan hiç memnun değil

03 Kasım 2023 13:10

Salon koltuklarını aldık. Memnun kaldık. Masa sandalye ilave ettik bizden numune istemeyip kodundan aynısını sipariş ederiz. Birebir aynısı gelir dendi geldiğinde sandalye ve koltukların rengi tamamen farklı olduğunu söylediğimizde 9 ay geçmiş kumaş ta renk farkı olur dendi 35.000 para verdim. Böyle bir saçma savunma görmedim hala üretimde olan koltuğun nasıl sandalyede kumaş tonu değişir Tüketici Hakları'na kadar gideceğim satış bitince ilgi alakada bitiyor direk müşteri suçlanıyor esnaflık hizmet bu olmamalı

10 Kasım 2023 13:44

Türkiye'de bayilik ve markada isimlerini duyurmuşlar ama maalesef müşteri memnuniyeti hiç önemli değil Konya Viev mağazasından sandalye ve masa 11 ay öncesi aldığımız koltukların takımı ilave ettik 3 Kasım 2023 tarihinde gelen mobilyada kumaş ve renk farkını söylediğimizde hiç kimse sorumluluk kabul etmiyorlar müşteriyi suçlayıp kimse konuştuğunun arkasında durmuyor çalışanı işten çıkarmakla tehdit eden bir firma siz çalışanın rızkından edeceğinize müşterinizin memnuniyetini düşünün asla müşterinin sorununa çözüm üretmek istemiyorlar

Ek
04 Ocak 2024 17:26 (Şikayetten 2 ay sonra)

MERHABA EFENDİM KUMAŞLARDA KAZAN FARKI SÖZ KONUSU ARADAN 1 YIL GEÇMİŞ NUMUNE İSTENMESİNE RAĞMEN TARAFINIZCA RED EDİLMİŞTİR BU SEBEPLE TON FARKI NORMALDİR .

Esma
Esma
04 Ocak 2024 20:59

Bize satış yapan mümine hanım tonunu bildiğini ve aynısının geleceğini söyledi istenseydi zaten evim mağazanın çok yakınında getirirdim lütfen hatalısınız suç bastırmayın satış elemanınız farklı tonda verdiyse bu benim değil sizin sucunuz ona rağmen şikayeti kaldırmazsam elemanı işten çıkarmakla tehdit etmeniz hiç hoş değil çalışanlar işini yapar primini alır çıkar girer ama firmalar baki kalır ben elemanınızın değil Viev mağazası için gelip alışveriş yaptım ama siz mağdur ettiğiniz müşterinizi memnun etmek yerine ısrarla sucu bize atıyorsunuz Tüketici Hakları en doğru kararı verecektir eminim

Kadir sonuçtan hiç memnun değil

19 Mart 2024 14:33

24 Eylül 2023 14:16

27 Aralık 2023 11:51
Viev Mobilya Hayal Kırıklığı Yaşadık

20 Şubat 2024 12:10
Zafer sonuçtan hiç memnun değil

Zafer
12 Temmuz 2023 18:11