Viessmann Kombi Tamir Sorunu

Viessmann Kombi Tamir Sorunu
21 Şubat 2024 18:24

Sıfır Viessmann Vitodens 050 kombi taktırdık ve garantisi dolunca problem çıkarmaya başladı. Servis çağırdık ama gelen kişi durumu daha da kötüleştirdi. Bir türlü tamir edemedi. Parça değişikliği yapıldı; ana kart, ekran kartı değiştirildi, kumanda iptal edildi. Daha sonra piyasa malı bir parça takıldı; kombi çalışıyor ama petekler ısınmıyor. Musluktan su akarken petekler ısınıyor, suyu kapattığımızda ise petekler soğuyor. Kumandadan komut alamıyor ama ekranında herhangi bir problem görünmüyor. Birkaç servis elemanı geldi ancak hiçbiri problemi çözemedi. Yaptığımız masraflarla yeni bir kombi alınabilirdi. Bu soğuk havalarda düzgün şekilde ısınamadık ve kendi paramızla mağdur olduk. Servis elemanları bu cihazı tamir edemiyor ve sorunun nerede olduğunu anlamıyorsa, neden yetkili servisi var bu ürünün, diye düşünmeden edemiyoruz. Mağdur olduk, acaba bir çözümü var mıdır, ne yapmalıyız?

Seyhan
Seyhan
21 Şubat 2024 18:46
viessmann-kombi-tamir-sorunu-1.pdf

Alişan Morkoç Tel: 4446090 adalet mah. Manaslı blv. No 39 iç kapı no 3804 Bayraklı İzmir vd: Karşıyaka vno: 15784439618 - servis formu-

22 Şubat 2024 08:55 (Şikayetten 14 saat sonra)

Behican sonuçtan hiç memnun değil

27 Ocak 2024 17:16
Viessmann Isı'nın Liyakatsız Müşteri Hizmetleriyle Sorun Yaşıyorum!
Selim sonuçtan hiç memnun değil

04 Şubat 2025 10:11

12 Şubat 2025 19:37