Halil sonuçtan hiç memnun değil

Vatan Bilgisayar'ın Olmayan Bir Kampanya Üzerinden Telefon Satması.

15 Eylül 2024 16:53

21.06.2024 tarihinde Forum Ankara'da dolaşırken telefonları incelemek amacıyla Vatan Bilgisayar'a gittim. Telefonların fiyatları yüksek olduğu için ve peşin fiyatına taksit seçeneği bulunmadığı için almak gibi bir düşüncem ve bütçem yoktu. Ancak, S*** İ**** adında bir satış personeli ile konuşmaya başladım ve kampanya olup olmadığını ve taksit seçeneklerini sordum. S*** Bey, Fiba Bank kredisiyle 3 taksitle telefon alabileceğimi söyledi. Ancak, bu işlemin nasıl mümkün olduğunu sorduğumda, hayat sigortası yaptırmam gerektiğini ve bunun için 6.000-7.000 TL arasında bir ödeme yapmam gerektiğini belirtti. Normal taksitli alışverişten farkı olmadığını, vade farkının sigorta satışı üzerinden alındığını fark ettim ve bu durum bana mantıklı gelmediği için almayı düşünmediğimi belirttim.
S*** Bey, 3. Taksiti ödedikten sonra sigortayı iptal edebileceğimi ve kalan 9 ayın sigorta parasının geri ödeneceğini söyledi. Bu durumun gerçekten mümkün olup olmadığını 5 defa sordum ve S*** Bey, bu konuda doğru bilgi verdiğini, ekip liderinden müdürüne kadar herkesin onayladığını belirtti. Bu nedenle, bu teklifi kabul ettim ve Vatan Bilgisayar'dan iPhone 15 Pro Max aldım.
Farklı bir ilde yaşıyorum, bu yüzden son taksiti ödemek ve sigortayı iptal ettirmek için yaşadığım ildeki Vatan'a gittim. Ancak, oradaki çalışan bu tür bir işlemin mümkün olmadığını söyledi. Bunun üzerine Forum Ankara'daki Vatan'ı aradık ve durumu anlattık. Böyle bir kampanyadan haberleri olmadığını S*** Bey’in İstanbul'a gittiğini, bu nedenle İstanbul şubesini aramamı söylediler. İstanbul şubesini aradığımda S*** Bey doğal olarak, üstlerine danışarak bu işlemi yaptığını belirtti ve Fiba Bank'ı arayıp bilgi almamı önerdi. Fiba Bank’ı aradım ve böyle bir uygulamanın mevcut olmadığını, eğer 14 gün içinde sigortayı iptal ederseniz size sigorta paranızı iade ederlerdi genelde Vatan personelleri bu şekilde müşterilerini yönlendiriyorlar sizi yanlış bilgilendirmişler dedi.
Şimdi soruyorum: Forum Ankara Vatan’ın bu yaklaşımı etik mi? Ben telefonu S*** Beyden mi aldım da beni tekrar S*** Bey’e ile görüştürüyorsunuz? Olmayan bir kampanya üzerinden neden telefon satışı yapılıyor? Bu durum benim mağduriyetime yol açtı ve bu sorunun Vatan yetkilileri tarafından çözülmesini talep ediyorum.

Halil
17 Eylül 2024 17:15

Vatan Bilgisayar ile yaşadığım sorunla ilgili olarak, yetkili temsilcilerden herhangi bir geri dönüş alamadım. İletişim kurmakta yaşadığım zorluklar ve çözüm bulamama durumu, müşteri memnuniyeti açısından oldukça sıkıntılı. Şirketin bu konudaki sessizliği ve ilgisizliği, sorunumun çözülmesini engelliyor. Yetkili kişilerin en kısa sürede benimle iletişime geçmelerini ve yaşadığım soruna bir çözüm bulmalarını talep ediyorum.

Necati sonuçtan hiç memnun değil

Vatan Bilgisayar İlgisizliği ve Sıfır Çözüm Sunma Olasılığı

Necati
12 Şubat 2024 22:49
Eda sonuçtan hiç memnun değil

Eda
11 Mart 2024 12:33
Gizem sonuçtan hiç memnun değil

Vatan Bilgisayar Kredi Seçiminde Zorluk Ve Müşteri Hizmetleri Sorunu

Gizem