Atay sonuçtan çok memnun

24 Temmuz 2024 14:52

28.05.2023 tarihinde Vatan Bilgisayar dan almış olduğum Tineco marka ıslak kuru dikey süpürge elektronik arıza vermiştir ve çalışmasını durdurmaktadır. Filtre- tank ve fırça temizliği ve hat yedekleriyle değiştirmeye rağmen çalışmamaktadır. Bunun üzerine ürün 10 Haziran 2024 tarihinde Balçova Vatan Bilgisayar müşteri hizmetlerine arıza giderilmesi için teslim edilmiştir (no: 40MS0064253). Ancak ürün 13.07.2024 tarihinde onarılmadan iade edilmiştir. Garanti kapsamında olan ürün için onarım ücreti talep edilmiştir. BDH isimli yetkili servis açıklama için aranmış ancak yanıt vermemiştir. Kullanıcı hatası olmaksızın keyfi olarak talep edilen onarım ücretini doğal olarak ödemedim. Ürün onarılmadan 13.07.2024 tarihinde tarafıma iade edilmiştir. Bu hatanın düzeltilerek garanti altında olan süpürgenin onarılması ve sağlam bir şekilde tarafıma iletilmesini talep ediyorum. Bu durumu Vatan Bilgisayar'a yazılı olarak ve telefonla ilettim.

25 Temmuz 2024 10:50

Vatan Bilgisayar müşteri temsilcisi e-mailime yanıt olarak " bu olayda aracı olduklarını yetkili servisi raporuna uyacaklarını ve bunun son karar olduğunu, bunun dışında yapabilecekleri bir şey olmadığını" belirtti. Sonra tineco Türkiye dağıtıcı firması tazaar Yetkili Servis Müşteri Hizmetlerini aradım. Durumu anlattım. Ürünü tekrar göndermemi ve ücretsiz ve garanti kapsamında onarılacağını belirttiler. Dolayısı ile arızalı ürünü tekrar servise göndereceğim. Bedelsiz onaracaklar.

12 Ağustos 2024 22:21

Tineco markası servis konusunda üzdüğü için teşekkür değil eleştiriyi hak ediyor.

21 Ağustos 2024 14:49

27 Ocak 2025 13:09