24 Ekim 2024 15:10

Geçen pazar oğluma televizyon almak için Vatan Bilgisayar'a gittim. Bir süre televizyonlara baktıktan sonra LG oled 55 C46 televizyonun önüne geldiğimizde satıcı, 69.999 olan satış fiyatının 53 bine düştüğünü söyleyerek uzun uzun bize özelliklerini anlattı.

Biz de indirimin kayda değer olduğunu düşünerek ve özelliklerini de beğendiğimiz bu televizyonu kredi kartıyla ödeme yaparak satın aldık. Televizyonun salı günü geleceğini ve çarşamba günü kurulumun yapılabileceği söylendi. Biz de aldığımız televizyonun etiket fotoğraflarını çekerek evimize döndük.

Televizyon söylendiği gibi salı günü değil perşembe günü kargoyla bize gönderildi. Eve gelince, bizim orada baktığımız, beğendiğimiz ve 69.999'dan 53.000'e düşen televizyon değil, zaten bütün her yerde fiyatı 53.000 TL olan LG oled 55B4 modeli, bir alt modeli olduğunu gördüm. Bana yüksek modeli izlettirip indirim yapıldığını söyleyerek aldatıp alt model televizyon gönderdiler.

Faturaya böyle yazıldığını söyleyip istersem fark vererek istediğim modeli alabileceğimizi söylediler. Bizler kurumsal firmada yanıltılmayacağımızı düşünmemize rağmen büyük numara çektiler. Biz etiketin resmini çekmesek gelen televizyonu baktığımız televizyon zannedeceğiz. Zaten 53.000 TL olan fiyatı da indirimli aldık diye düşüneceğiz. Çok yazık, çok ayıp.

29 Ocak 2024 14:57
Enis sonuçtan hiç memnun değil

17 Ağustos 2024 16:02
İsmail sonuçtan hiç memnun değil

21 Ocak 2025 22:00
Yunus sonuçtan hiç memnun değil

Vatan Bilgisayar Fiyat Farkı Mağduriyeti

19 Nisan 2024 23:56