Gökhan sonuçtan hiç memnun değil

Uzatılmış Garanti Sigortası Mağduriyeti

03 Ekim 2024 11:14

Vatan Bilgisayar'dan 2 sene önce bir süpürge aldım. Garanti süresini belirli bir ücret karşılığında bir yıl daha uzattılar. Daha doğrusu uzatılmış garanti için sigorta yaptılar. Süpürgem 3. Yılda arıza yaptı. Şöyle ki; çalıştırdıktan bir dakika sonra kendiliğinden kapanıyor. Bu arıza nedeniyle Gulf Sigorta isimli şirkete başvuru yaptım. Şirket, kullanıma bağlı performansı düşüklüğü, teminat kapsamında değildir. Gerekçesiyle başvurumu reddetti. Tamamen soyut kendi keyiflerine göre bir red gerekçesi ortaya koydular. Bununla ilgili yasal yollara tabii ki başvuracağım. Vatan Bilgisayar ürünü alırken bu konuda beni aldattı. Bu, uzatılmış garanti sigortasının tamamen boş, faso fiso, insanları biraz daha yolmanın bir aracı olduğunun bilinmesini istiyorum. Kesinlikle yaptırılmamalı

Gökhan
Gökhan
14 Aralık 2024 13:39
uzatilmis-garanti-sigortasi-magduriyeti-1.jpg

Altı ay oldu. Makinamı yapmadıkları gibi süpürgenin duvar askı aparatı ile şarj adaptörünü kaybettiler. Bu kadar zaman sonra şaka gibi bana çakma bir şarj aleti gönderdiler. Yazıklar olsun. İnsanla dalga geçer gibi, bırakın arızayı gidermeyi benim orijinal Tefal adaptörümü kaybettiler yerine bu fotoğraftaki çakma adaptörü gönderdiler. Duvar askı aparatını da kaybettiler.

30 Nisan 2024 22:35

10 Ekim 2024 18:17

18 Eylül 2024 15:41
vatan-bilgisayar-garanti-uzatmasi-yaptigi-urunune-onarim-yapmiyor-1.pdf
Dilek sonuçtan hiç memnun değil

13 Mart 2024 17:54

09 Şubat 2024 20:09