03 Aralık 2024 19:33

Xiaomi yetkili servisi Vatan Bilgisayar'dan şikayetim var! 18-08-2023 tarihinde VTN2023000398157 fatura numarası ile Kugoo G2 Pro 800 W Off-Road Elektrikli Scooter aldım. Kutusunu açtığımda ürünün teşhir ürünü olduğunu ve sıfır ürün gibi tekrar paketlendiğini video ve fotoğraf ile kayıt altına aldım. Mağazaya geri götürüp durumu gösterdim. Mağaza stoklarını kontrol ettiğinde hepsinin aynı şekilde olduğunu ve başka mağazalardan kontrol yapacaklarını söylediler. Faturayı iptal ettiler. Bekledik ve başka bir mağazadan ürün 3-5 gün sonra getirildi. Yeni fatura düzenlenerek teslim aldık. Maalesef ki büyük hata yapmışım... Sonrasında sıfır diye almış olduğum ürün, tam 6 kez Xiaomi yetkili servisine gitti. En sonunda gitti ve gelemedi... Her bir servis süresi ortalama 30-40 iş günü... Yani neredeyse aldığımız günden bu yana serviste gün geçirdi. Ve her seferinde üründeki sorunlar çözümlendi diye teslim edildi. Hatta yapıldı/sorun giderildi diye teslim edilen ürünümü aynı gün, aynı arıza sebebi ile geri götürdüğüm oldu. Son zamanlarda servise bırakma ritüelimiz iyice garip bir hal aldı. Sorun giderilmiyor, dahası ürünü bize ilave sorunlar ekleyerek geri veriyorlar. Şöyle ki, ekran arızası sebebi ile bırakıyorum (tekerlerimiz sağlam şekilde görseli ve videosu mevcut halde); ürünü teslim alma bilgisi geldiğinde gidiyorum; tekerlek patlak, lastik sibobu çıkmış. En son servise bıraktığımda (vibrasyon, fren sensör çalışmaması ve buna bağlı olarak motorun hareket alamayışı, fren kaliper tutmaması, ekran çalışmaması, şarj olmaması, civataların düşmesi, gazın sabit kalışı gibi sebeplerin tamamından); bekliyorum ürün bu sefer olacak, en nihayetinde çok uzun zamandır mağdurum. Yetkili servis tüm o arızaların arasından çamurluk kırık olması sebebi ile benden bir de üstüne para istemek için mesaj yazıyor. Ve garanti süresi dahilinde hiçbir arıza giderimi yapılmadan, üstüne üstlük sağlam teslim ettiğim (video ve görselleri mevcut) ürünümü kırık halde bana iade olarak satıcı şubeye gönderdiler. Şu ana kadar Xiaomi yetkili servisinin yaptıklarını yazmış bulunuyorum. Bu kadar zaman içerisinde Vatan Bilgisayar hiçbir şekilde müşterisinin yanında durmadı. Ürünü sattı. İş bitti. Ürünü sağlam teslim ettim, sorunlu geldi, en son kırılmış halde geldi. Bu duruma birebir şahit oldukları halde, ürünü bana bu şekilde iade etme cüretini bile gösterdiler. Ürün halen mağazada. Kırık halde. Acil olarak mağduriyetimin giderilmesini istiyorum!

15 Ağustos 2024 12:04
Vatan Bilgisayar Xiaomi Mop2 Pro Servisin Müşteriyi Suçlu Bulması
Vatan Bilgisayar Xiaomi Mop2 Pro Servisin Müşteriyi Suçlu Bulması
Cıvan sonuçtan hiç memnun değil

04 Ekim 2023 13:57

12 Mart 2024 11:52
Oğuzhan sonuçtan hiç memnun değil

11 Ağustos 2023 01:04
Turgut sonuçtan hiç memnun değil

27 Ekim 2023 23:06

Vatan Bilgisayar Kategorileri