Vaillant Hizmet Sözleşmesi İptali Ve Ücret İadesi Hk.

24 Mayıs 2024 15:421.404
Çağrı'nın Teşekkür Mesajı
8 gün sonra param iade oldu teşekkürler.

Merhabalar
Vaillant müşteri hizmetlerinden 21.05.2024 tarihinde kombi bakım için 2440 TL kredi kartından ücret ödeyerek internetten sözleşme yaptım. Sonrasında ise çeşitli kişisel sebeplerden dolayı aynı gün iptal ettirmem gerekti ve WhatsApp hattı üzerinden iptal sözleşmesi doldurdum ve iptal birimlerine aktarıldığı söylendi. Bana salı ve cuma günleri ödeme yapılıyor cumayı bekleyiniz denildi. Fakat bugün yani cuma günü aradığımda 10 gün içerisinde ödeme yapılacak denildi ve beklemeye devam ediyorum. Neden 10 gün beklemem gerekiyor aynı gün içinde zaten işlemimi iptal ettim kredi kartına 6 taksit yansıtmıştım ve kredi kartı ödeme günüm yaklaştı kredi kartı ödememi yapamıyorum param olmadığı için. Lütfen mağduriyetimi göz önüne alınız ve kredi kartına 6 taksit geri ödeme şeklinde ücret iadesini yapınız. Abone ismi N***** A***. Adres Kırıkkale/Merkez
Aşağıda paylaştığım görseldeki iptal sözleşmemde gerekli bilgileri bulabilirsiniz.

24 Mayıs 2024 15:43 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Bizim için çok değerli olan görüş ve geri bildirimlerinizi ilettiğiniz için teşekkür ederiz. Müşteri Deneyimi Yetkilimiz, başvurunuzla ilgili en kısa sürede sizinle irtibata geçecektir. Süreç içerisinde sizleri bilgilendirmeye devam edeceğiz. Saygılarımızla, Vaillant – Tüketici Deneyimi Yönetimi

1 Haziran 2024 11:27

8 gün sonra param iade oldu teşekkürler.

Vaillant Kombi Bakımında Randevu Ve İade Sorunu

Erol
18 Kasım 2024 10:20933

"İlginiz için teşekkür ediyorum"

Vaillant Kombi Bakımı Ve İptal Talebinde Yaşanan İletişim Sorunları

Ahmet
22 Ekim 2024 23:122.274

Kombi Bakımı için talep oluşturdum ancak bir türlü müşteri hizmetlerinden sorunum giderilemedi. Vaillant'ın 0001783957 n...

Vaillant Kayıtlarına Ne Kadar Güveneceğiz?

Halit
1 Nisan 2024 12:473.292

"Müşteri hizmetleri tarafından aranarak şikayetim ile ilgili önerilerimi de dikkate aldıkları için teşekkür ederim."

Vaillant Teknik Servis Ve Müşteri Hizmetleri İle Yaşanan Sorunlar

Kerim
2 Ocak 2025 16:4813.030

Vaillant firması 27/12/2024 kombinizin bakım süreci geldi diye tarafıma ulaştı. 30/12/2024 tarihinde tarafıma verilen te...

2 Yorum

Vaillant Kombi'nin Randevu Ve Güven Sorunları

Zeynep
Zeynep
24 Ekim 2024 22:173.750

"İletişime geçen personel son derece kibar ve çözüm odaklıydı. Hızlıca çözme konusunda yardımcı oldular. Çok teşekkür ederim"

Vaillant Kombi'nin Randevu Ve Güven Sorunları

Tümünü Gör
Vaillant Kombi Arızası, Ayıplı Mal

Vaillant KombiArızası, Ayıplı Mal

Uğur
Vaillant Kombiden Şikayetim Var!

Vaillant KombidenŞikayetim Var!

Vaillant Ve Denizli Acıpayam Daşıkan Servisi Pişmanlıktır!

Vaillant Ve DenizliAcıpayam Daşıkan Servisi Pişmanlıktır!

Garantili Vaillant Peteğinde Delinme

Garantili VaillantPeteğinde Delinme