Ercan sonuçtan memnun

28 Ağustos 2023 13:34

27/12/2022 tarihinde malum markaya güvenerek almış olduğum 286/5-3 model numaralı kombi takıldığı andan itibaren sıcak su sorunu yaşatmaktadır. Sorun olarak ise; duşta sıcak su ekrandan en düşük olan derece (35 dereceye) ayarlıyken normal seyrinde ve sıcaklıkta akan su bir anda 70 derecelere kadar çıkmaktadır (termometreyle ölçülmüştür). Bu konuyla alakalı olarak defalarca servis talep ettim. Servis su basıncından kaynaklı olabileceğini söyleyerek regülatör (basınç düşürücü) taktırmamı söyledi, ECA marka basınç göstergeli regülatörü taktırdım ancak değişen bir şey olmadı. Daha sonra servis tekrardan geldi. Duş başlığıyla alakalı olabileceğini söyledi. Tekrar ekstra masrafla onu da değiştirdim ama yine değişen bir şey olmadı. Sonra servis yine geldi. İşin içinden çıkamayınca Almanya'yla falan görüşüleceğini, bu sorunun bu modelde kronik olduğunu bir çok müşteride aynı şikayet olduğunu ancak suyu ılıtılarak kullandıklarını ama bu durumda da kombinin ana kartının arızalanabileceğini özellikle belirtti. En mantıklı olanın vaillanta şikayet kaydı oluşturmam gerektiğini ifade etti. Dediği gibi şikayet kaydı oluşturdum bir kez aradılar sorunu dinlediler her zamanki gibi size dönüş yapacağız dediler ama kesinlikle dönüş sağlanmadı. Bunun üzerine markadan aranmayınca kendim defalarca arayıp sorunu anlattım her defasında aynı şeyler söylendi. ''size dönüş yapacağız'' ama aradan yaklaşık 2,5 ay gibi bir zaman geçmesine rağmen sorun kesinlikle çözülmedi. Artık servis talebime rağmen serviste gelmiyor. Bu markaya olan güven bitmiştir. İlgi, alaka, müşteri memnuniyeti, sorun çözümü koca bir sıfır.

28 Ağustos 2023 13:35 (Şikayetten 1 dakika sonra)
30 Ağustos 2023 11:15

Delil

Adem
Adem

Merhabalar Ercan bey aynı sorun benim kombimdede var problemi nasıl çözdünüz dönüş yaparsanız sevinirim

Ercan

Cihaz değişimi yapıldı şu an için bir sıkıntı yok. Ama değişimi aldığım bayi sayesinde yaptırabildim. Yoksa direkt müşteriyi kaale almıyorlar

Ruhani
Ruhani

Vaillant Eco tec 286/ 5-3 ecotec Pro yoğuşmalı kombimin Yoğuşma sifonundan su akıtıyor sürekli kombim garantili idi yeni kombi daha neden yoğuşma sifonu dolunca suyunu akıtıyor anlamadım yardımcı olup cevap verirseniz iyi olur.

10 Ağustos 2023 12:07
Vaillant Kombi Hatalı Kombisini 10 Yıldır Bize Tamir Ettiriyor
Mehmet sonuçtan memnun değil

21 Kasım 2023 15:44
Vaillant Servislerinin Ciddiyetsizliği Ve Denetlenmesi Ve
Hamza sonuçtan hiç memnun değil

29 Aralık 2023 16:42