Ahmet

Ahmet

Şikayetleri(6)

Kırık Ürün Ve İade Sürecinde Yaşanan Zorluklar

25 Kasım 2024 10:30295

Bu Sipariş No 20246276119 tarihinde 08.11.2024 almış olduğum Arzum OK004 Okka Minio Türk Kahvesi Makinesi aldım. Kargo n...

Kırık Ürün Ve İade Sürecinde Yaşanan Zorluklar

Vodafone Herşeyyanımda Gelen Fatura İle Yansıyan Farklı Fiyat

9 Mayıs 2024 13:142.974

"Müşteri hizmetlerine ulaşması çok zor oluyordu ve zamanımı çok gereğinden fazla harcamış oldum ancak sonuç olarak hatanın düzeltilmesi ve gerekli ödemenin iade edilme sevindirici bir durum. Küçük bir hatadan dola 2 aydır uğraşmak zorunda kaldığımız problem güzel şekilde sonuçlanmıştır. Sorunu çözmek için uğraşan yetkili ve danışman arkadaşlara teşekkür ediyorum."

9 Ocak 2024 09:43395

"Sütaş aynı gün iletişime geçerek gerekli bilgilendirmeleri yaptı, sıkıntı olan durumu akşam olmadan çözüme kavuşturdu, yenisiyle değiştirerek memnun etti bizi. Teşekkürler güvendiğimiz marka güvenini boşa çıkarmadı."

QNB Finansbank Kredi Kartı Yıllık Aidat Ücreti

11 Aralık 2023 11:08848

"Müşteri ve çözüm odaklı olarak mağduriyetimin giderilmesi çok memnun etti, çözüm odaklı yaklaşılması müşterinin yanında olduklarını göstergesi olarak teşekkürlerimi iletiyorum ilgilenen tüm yetkililere."

QNB Finansbank Kredi Kartı Yıllık Aidat Ücreti

9 Kasım 2023 15:143.240

"Firma iadeyi yaptı ancak iş akışları daha da hızlı olursa çok iyi olacak. Hiçbir firmanın iadesi 10 günü bulmuyor. Sıkıntı yaşanmasından çok sıkıntıdan sonrası yoruyor insanı. Çözüme kavuşturdukları için teşekkürler."