Uption Şubesinde Yaşadığım Hesap Açma Sorunları

Alperen
08 Ağustos 2024 14:52

Aksaray'daki Uption şubesinden kendime Avrupa hesabı açtım. Açmadan önce M**** Hanım ile telefonda görüştüm ve güvenebileceğim bir uygulama olup olmadığını teyit ettim. Çok fazla şikayet olduğunu söyledim. Eşim hamile ve hastane parasını ödemem gerekiyor, eşyalar alınacak. M**** Hanım, güvenlik sebebiyle kısıtlama olabileceğini söyledi ama bilgileri ilettiğinizde hızlı bir şekilde açılacağını belirtti. 3-4 gündür bekliyorum. Gönderici kişinin bir tek DNA testi ve kan tahlilleri kaldı göndermediğim ve hesabımdan paramı alamıyorum. Kısıtlı ve parayı TL'ye çevireceğim. Euro değer kaybetse Uption mu karşılayacak bunu? 3 gündür ne incelemeymiş, gördüğüm kadarıyla çok fazla şikayet var. 3-4 gündür 75 kez aradım, aramaya devam edeceğim. Kusura bakmayın, benim çocuğumun parasına ortak değilsiniz. Tüm Türkiye'yi ayağa kaldırırım, ben çocuğumun doğum parasını sizlere yedirmem. Hastaneye ödeme yapacağım, borç aldım ve UPT yüzünden başkasına borçlandım. Eşim 2 üniversite bitirdi, Uption'a iş başvurusu yapacak. İncelemeyi çok merak ediyoruz. Parayı işletiyorlar bence, bunu düşünüyorum. Ödeme yapan kişinin PDF olarak makbuzunu iletmesini istediniz, onu da ilettim. Tüm detayları, her şeyi 6 kez ilettim. Sözlü olarak da ilettim, mail olarak da her açıdan ilettim. İstenilen başka bir bilgi yok, her şeyi iletmişsiniz dediniz ama hâlâ bekliyoruz. Ben bir de sordum, daha hesabı açtırmadan önce sordum size. Anlamadım artık, insan bekledikçe sinirleniyor.

08 Ağustos 2024 14:21

Merhaba hesabımı genel incelemeye aldılar istenilen bütün bilgileri kanunen ilettim resmi bir şekilde her gün inceleme inceleme deyip geçiştiriyorlar paramıza el koydular asla ilk basta nezaketle yaklaşıyorlar sonra sizi bekletiyorlar BDK MASAK her yerle iletişime geçtim dolandırıldım

09 Ağustos 2024 09:56 (Şikayetten 19 saat sonra)

Sayın Alperen B. 08.08.2024 tarihinde şikayetinizle ilgili görüşülmüş ve detaylı bilgi verilmiştir. Talep ve şikayetleriniz ile ilgili formu doldurarak veya bize ulaşabileceğinizi hatırlatmak isteriz. Saygılarımızla, UPT Müşteri Hizmetleri

Emirhan sonuçtan hiç memnun değil

UPTION Kısıtı Kaldırın Artık Paramı Kullanamıyorum!

Emirhan
25 Temmuz 2024 21:28
Tufan sonuçtan çok memnun

Tufan
20 Haziran 2024 19:08
"Bloke sonrası baştan yaşadın zorluklar bayram nedeniyle biraz uzadığına rağmen bugün işimi en kısa sürede benimle iletişime geçen arkadaş çok çabuk ve çok güzel memnun kalıcı şekilde çözdü. Teşekkürler..."

Hesabıma Koyulan Bloke Ve İletişim Sorunları

Engin
29 Mart 2025 13:30
Hesabıma Koyulan Bloke Ve İletişim Sorunları
Adnan sonuçtan hiç memnun değil

Adnan
30 Ağustos 2024 19:49