Ülker tuzlu karamelli sütlü çikolata almıştım Napoliten. Sürekli severek tükettiğimiz bir ürün fakat en son aldığımda tadında çok belirgin bir farklılık vardı. Gerçek çikolata değil de kokolin gibi yoğun yağ tadı vardı. Karamelli de yanık tası var. Hiç beğenmedik.
Ülker çikolatanın paketi boş çıktı...
Marketten satın aldığımız Ülker sütlü çikolatanın paketlerinden biri hava doldurulmuş bir şekilde boş çıktı. Üretim hatasından kaynaklıydı sanırım.
Instagram'dan yazdım kendilerine henüz dönüş olmadı.
Telafi rica ediyorum.
Ülker sütlü çikolatadan aldık ama üzeri değişik bir hal almıştı rengi değişmiş çikolata rengini kaybetmiş o canlılığı yoktu çikolatanın sürekli ülkerden alışveriş yaparım ama ilk defa böyle bir durumla karşılaştım. Keşke karşılaşmasaydım bu durum bir tık üzdü bizi. Daha temiz ve titiz çalışmanız dil...
Aldığım Ülker Albeni atıştırmalık bisküvi parçacıklı sütlü çikolata kaplamalı karamel ve bisküvi paketindeki bisküvideki bisküvi parçalarına yapışmış bir kıl çıktı çok severek yediğim bir markada böyle bir şey olması beni üzdü nasıl el değmeden paketlenen bir şeyden kıl çıkabiliyor?
En sevdiğim ve sürekli yediğim bisküvi olan Ülker Çilek kremalı Rondo bisküvim tarihi geçmemesine rağmen hem bozuk hem de hatalı çıktı. Ülker imajına uymadı... Daha önceden de Ülker sütlü çikolatam tarihi olmasına rağmen bozuk çıkmıştı. Bu sefer de olunca bildirmek zorunda kaldık.
Sürekli tercih ettiğim çikolata olmasına rağmen ilk defa böyle bir sorunla karşılaştım. Açtığım çikolata resimde gördüğünüz gibi tarihi geçmemiş olmasına rağmen beyazlamış olarak çıktı. Sütlü çikolata olmasına rağmen de acı bir kokusu da mevcuttur. Doğrusu Ülker firmasına böyle bir ürünü pek yakıştı...
Ülker 70 gr sütlü çikolata aldım bembeyaz bayat tadı bir değişik olmuş ilgilenilmesini istiyorum. Bayatlamış dokunduğunda dağılıp gidiyor rengi zaten bir değişik olmuş. Ülker gibi bir markaya kesinlikle yakışmıyor Ülker'den başka bir ürün yemiyorum güvenip alıyoruz.
Ülker Şok market'ten belli fiyat üstüne aldığımız sütlü çikolata büyük boy hep yanık kokusu vardı ve sütlü olmasına rağmen çok acıydı. Yiyemedik bile hayal kırıklığı oldu sevgili Ülker bir daha alır mıyım bilmiyorum diğer paketlere de şüpheli yaklaşmaya başladım.
Ülker sütlü çikolatalı Halley'de görüntüsünde ve tadında tuhaflık var. Tadı biraz ekşimiş gibi görüntüsünde de bozulmuş değişik şeyler var. Bu markadan böyle bir şey ummazdık severek de yiyorduk ama tadı görüntüsü çok değişik böyle olmamasını isterdim. Büyük bir şirketten beklemezdik.
12.02.2023 pazar. Bugün bir marketten almış olduğum Ülker çikolata bol sütlü çikolatanın rengi değişik çıktı. Tarihine henüz var 19.04.2023. Çocuk yiy...
Ülker kare bol sütlü çikolata yıllarca severek tükettiğimiz bir çikolataydı. Gürmar marketten 6 adet aldım. Paketleri açtığımda 5 tanesi bozulmuştu. Son tüketim tarihi 29.11.2023 olmasına rağmen. Çok şaşırdım. Tekrar almak istiyorum ama yine bozuk çıkar endişesiyle almıyorum. Tüketim tarihi geçmeyen...
Sütlü çikolatalı Halley büyük paketini açtığımızda çok kötü bir koku etrafa yayıldı ve üstündeki kaplamalı çikolatası bembeyaz ve pütür pütür bir duruma gelmiş. Yediğimizde tadı çok kötü bir tadı var. Bu ürünün son kullanma tarihinin bitmesine daha çok olmasına rağmen hem de.
Kare Ülker'in bol sütlü çikolatası buzdolabında duruyordu tarihi vardı 3 tane idi ikisi bozulmuş. Tadı acı renk değişimi lütfen gereğinin yapılmasını istiyorum.
Kaliteli ürünleriniz var her daim Ülker marka alırım böyle oluşu beni üzdü.
Epey bir zamandır tüketmiş olduğum Ülker marka çikolata sütlü olan bozuk çıkmıştır.
Bu başıma 3 kez gelmektedir biliyorum ki Ülker'in kalitesinden ödün vermeyeceğini fakat 3. Kez başıma geldiği için yazmak zorunda kaldım umarım şikayetim dikkate alınır.
Yemeksepeti marketten Ülker çikolatin sütlü çikolata 350 gramlık aldım. Ancak ürün çok sertti. Tadı güzel biraz yemeye çalıştım ama çok sert ve zor pa...
Ülker Albeni tane tane aldım 3 adet. Tanelerin her zaman ki gibi kahverengi sütlü çikolata ile kaplı olması gerekirken, garip kabartmalı ve beyaz kahve karışık bir renkte çıktı. Ve bu aldığım 3 pakette de böyleydi. Son kullanma tarihleri hepsinde 29.03.2023. Tadına bakayım dedi belki normaldir diye ...
Ürünü yaklaşık 10 dakika önce Hakmar marketten aldım tarihi geçmemesine rağmen ürün bu şekilde çıktı. Hiç yemek bile istemiyoruz. Ayrıca misafirlerimiz vardı kötü bir izlenim oldu. Ülker'den bunu hiç ummazdım. Bu konuyla ilgili şikayetimi bildirmek istedim.
Dün aldığım Ülker sütlü çikolata bozuk çıktı. Asla yiyemedik. Zaten görünümünde de hayır yoktu paramız çöp. Lütfen insan sağlığına biraz özen gösterin. Şu pahalılıkta ekonomi sıkıntısında bir de aldığımız ürünün hayrını görememek çok üzücü ilgililerin ilgilenmesi dileğiyle
3 adet Ülker bol sütlü kare çikolata aldım ve her biri tarihi geçmiş olmamasına rağmen bozuk çıktı. Bu kadar bilindik ve güvenilir bir markanın bu şekilde karşımıza çıkıyor olması bizi üzdü. Gereğinin en kısa sürede yapılmasını rica ediyorum Ülker'e.
Merhabalar todem den aldığımız Ülker Halley sütlü çikolatalı 8 li paket son kullanma tarihi geçmemiş olmasına rağmen ürünün Hem rengi beyazlamış Hem de tadı değişmiş şikayetimin dikkate alınarak mağduriyetimin giderilmesini önemle arz ederim saygılar.