Belis sonuçtan hiç memnun değil

Uğur Soğutma Arızalı Ürün Ve Yetersiz Müşteri Hizmetleri

Uğur Soğutma Arızalı Ürün Ve Yetersiz Müşteri Hizmetleri
18 Eylül 2024 11:11

Merhabalar, yaklaşık 6 ay olmadı bile arıtmalı Uğur marka bir sebil aldık. Sebil kuruldu ve biz yazlığa gittik. Geldiğimizde sebil soğuk su tarafından bile sıcak su veriyordu. Servis geldi, baktı ve gaz kaçırıyormuş. Ben kesinlikle onarım istemiyorum, değişim istiyorum dedim arkadaşa. Peki dedi, böyle iletelim. Bugün sabah aradılar, onarım için cihazı almaya geleceklerini söylediler. Neden dedim, değişim istiyorum. Kullanmadığım ürünün neyini onaracaksınız? Merkez onay vermemiş değişime. Müşteri temsilcisini aradım ve onarım için diretiyorlar. Ben kullanmadığım ürünün ve gaz kaçıran, hatası kullanıcı hatası olmayan cihazı neden onarıma göndereyim? Değişim olmadığı takdirde her yerden şikayetlerimi ileteceğim. Çünkü daha önce de bu markanın derin dondurucusunu aldık, yine hatalı çıktı, değiştirmediler. Sürekli servis geliyor, parça değişiyor. Dondurucunun en son fişini çektik, kullanamadık. Kesinlikle Uğur marka hiçbir şey alınmaz. Hatalı olmadığımız, fabrika çıkış hatası olan şeylerin garantisi bitince bütün hasar ödemelerini bizden alıyorlar.

18 Eylül 2024 12:01 (Şikayetten 49 dakika sonra)

Öncelikle Firmamıza gösterdiğiniz ilgiye teşekkür ederiz. Başvurunuzla ilgili olarak Çağrı Merkezimiz sizinle irtibata geçecektir. Durumu bilgilerinize sunar, sağlık ve mutluluk dolu günler dileriz. Uğur Soğutma A.Ş. Müşteri Hizmetleri Merkezi

Fevzi sonuçtan hiç memnun değil

Uğur Soğutma Arıtmalı Sebilin Çalışma Problemleri

22 Eylül 2024 19:04
Uğur Soğutma Arıtmalı Sebilin Çalışma Problemleri
Mehmet sonuçtan çok memnun

26 Kasım 2024 09:15

25 Haziran 2024 11:37
Uğur Soğutma Sanayi Tipi Sebil Soğutmama Sorunu Ve Müşteri Hizmetleri Şikayeti
Mikail sonuçtan hiç memnun değil

24 Temmuz 2025 14:14

21 Kasım 2023 16:46