Emre sonuçtan memnun

Türkiye Sigorta Tamamlayıcı Sağlık Sigortası Usulsüz Red Verdi.

Türkiye Sigorta Tamamlayıcı Sağlık Sigortası Usulsüz Red Verdi.
29 Eylül 2024 03:40
Emre'nin Teşekkür Mesajı
“Şikayetvar sitesi üzerinden yapmış olduğum başvuru neticesinde ilgili sigorta firması belli ki haklı olduğum kanaatine vardı ve ameliyata onay verdi. Süreç beni üzdü ama sonuçlandı. Emeği geçen şikayet var ekibine ve çözüm odaklı yaklaşım sergileyen yeniden inceleme heyetine teşekkürler.”

Türkiye Sigorta Tamamlayıcı Sağlık Sigortası sahibiyim. Geçtiğimiz günlerde şiddetli ağrı ile acile başvurdum ve böbrek taşı şüphesi ile gereken ilk müdahale yapıldı ve üroloji doktoru ile görüşmem önerildi. Hemen sabahında üroloji doktoru ile görüştüm ve şikayetler ile ilgili gerekli testleri yaptılar. Sonuç olarak böbrek taşı olduğu, doğal yollardan düşmesinin imkansız olduğu, sonuçta ameliyat önerildi. Kabul ederek işlemler başladı. Sigorta tarafından İlk olarak görüntüleme raporları eksik olarak talep edildi ve hemen gereken tüm evraklar tamamlandı. Aradan birkaç dakika sonra tekrar eksik evrak olarak geçmişte devlet hastanesinde ki üroloji polikliniği ziyareti gerekçe gösterilerek buradan hasta muayene formu almam istendi. O ağrı ile gittim onu da aldım gönderdik neymiş geçmişte sigorta öncesi benzer tanı ile muayene olduğum için ameliyat talebi olumsuz olarak sonuçlandı. Gönderilen muayene formunda yazan üç kalem işlem var genel poliklinik muayenesi, idrar tahlili ve vaka başı ödeme. Ama doktor tarafından girilen teşhis Renal Kolik Tanımlanmamış. Bu teşhis girildi diye red olarak değerlendirdi. Ama tüm Enabız kaydına ulaşan sigorta ne hikmetse bu teşhisin girildiği kayıtta reçete bile olmadığını ya ni sırf bir hastalık adı girmek için giriş yapıldığını görmezden gelerek hekimin sadece idrar tahlili yaparak şikayetin ne olduğunu anlamaya çalıştığını ve sonuçta alanı ile ilgili bir rahatsızlık tespit etmediği için tedavi dahi uygulanmadığını görmezden gelerek sırf muayene olduğum için sağlığımla oynamayı kendisine görev edinmiş ve ameliyat hakkımı red olarak sonuçlandırmıştır. Sizi Allah'A havale ediyorum.

30 Eylül 2024 07:20 (Şikayetten 1 gün sonra)
30 Eylül 2024 11:29
02 Ekim 2024 14:34

Ender

Emre bey geçmiş olsun. Yapmış olduğum şikayetin altına yorum yapabilir misiniz.

Ender

Aynı problemi bize de yaşattılar. Allah'a havale ediyorum. Hak yiyorlar.

Emre

Benim sıkıntım çözüldü yarın ameliyat oluyorum başka bir aksilik olmazsa sizinde en kısa zamanda çözüme ulaşmanızı diliyorum.

Ünal sonuçtan hiç memnun değil

Türkiye Sigorta Tamamlayıcı Sağlık Sigortası Hiçbir Şeyi Karşılamıyor

28 Ağustos 2024 16:36
turkiye-sigorta-tamamlayici-saglik-sigortasi-hicbir-seyi-karsilamiyor-2.pdf
turkiye-sigorta-tamamlayici-saglik-sigortasi-hicbir-seyi-karsilamiyor-1.pdf
Bülent sonuçtan hiç memnun değil

19 Şubat 2025 19:06

26 Şubat 2024 14:04