Türkiye Sigorta Tamamlayıcı Sağlık Sigortası Usulsüz Red Verdi.

Türkiye Sigorta Tamamlayıcı Sağlık Sigortası Usulsüz Red Verdi.
29 Eylül 2024 03:404.441
Emre'nin Teşekkür Mesajı
Şikayetvar sitesi üzerinden yapmış olduğum başvuru neticesinde ilgili sigorta firması belli ki haklı olduğum kanaatine vardı ve ameliyata onay verdi. Süreç beni üzdü ama sonuçlandı. Emeği geçen şikayet var ekibine ve çözüm odaklı yaklaşım sergileyen yeniden inceleme heyetine teşekkürler.

Türkiye Sigorta Tamamlayıcı Sağlık Sigortası sahibiyim. Geçtiğimiz günlerde şiddetli ağrı ile acile başvurdum ve böbrek taşı şüphesi ile gereken ilk müdahale yapıldı ve üroloji doktoru ile görüşmem önerildi. Hemen sabahında üroloji doktoru ile görüştüm ve şikayetler ile ilgili gerekli testleri yaptılar. Sonuç olarak böbrek taşı olduğu, doğal yollardan düşmesinin imkansız olduğu, sonuçta ameliyat önerildi. Kabul ederek işlemler başladı. Sigorta tarafından İlk olarak görüntüleme raporları eksik olarak talep edildi ve hemen gereken tüm evraklar tamamlandı. Aradan birkaç dakika sonra tekrar eksik evrak olarak geçmişte devlet hastanesinde ki üroloji polikliniği ziyareti gerekçe gösterilerek buradan hasta muayene formu almam istendi. O ağrı ile gittim onu da aldım gönderdik neymiş geçmişte sigorta öncesi benzer tanı ile muayene olduğum için ameliyat talebi olumsuz olarak sonuçlandı. Gönderilen muayene formunda yazan üç kalem işlem var genel poliklinik muayenesi, idrar tahlili ve vaka başı ödeme. Ama doktor tarafından girilen teşhis Renal Kolik Tanımlanmamış. Bu teşhis girildi diye red olarak değerlendirdi. Ama tüm Enabız kaydına ulaşan sigorta ne hikmetse bu teşhisin girildiği kayıtta reçete bile olmadığını ya ni sırf bir hastalık adı girmek için giriş yapıldığını görmezden gelerek hekimin sadece idrar tahlili yaparak şikayetin ne olduğunu anlamaya çalıştığını ve sonuçta alanı ile ilgili bir rahatsızlık tespit etmediği için tedavi dahi uygulanmadığını görmezden gelerek sırf muayene olduğum için sağlığımla oynamayı kendisine görev edinmiş ve ameliyat hakkımı red olarak sonuçlandırmıştır. Sizi Allah'A havale ediyorum.

30 Eylül 2024 07:20 (Şikayetten 1 gün sonra)

Değerli Müşterimiz, İletmiş olduğunuz geri bildirim incelenmeye başlanmış olup, konuyla ilgili en kısa sürede tarafınız ile iletişime geçilecektir. Göstermiş olduğunuz anlayış için teşekkür ederiz. Ürün ve hizmetlerimiz ile ilgili her konuda size yardımcı olmaktan mutluluk duyarız. Saygılarımızla, TÜRKİYE SİGORTA A.Ş

30 Eylül 2024 11:29

Değerli Müşterimiz, İletmiş olduğunuz geri bildiriminiz ile ilgili inceleme süreci devam etmekte olup iletişim bilgileriniz aracılığıyla tarafınıza bilgilendirme yapılacaktır. Göstermiş olduğunuz anlayış için teşekkür ederiz. Ürün ve hizmetlerimiz ile ilgili her konuda size yardımcı olmaktan mutluluk duyarız. Saygılarımızla,

Emre
2 Ekim 2024 14:34

Ender
Benzer Şikayeti Var
2 Ekim 2024 15:03

Emre bey geçmiş olsun. Yapmış olduğum şikayetin altına yorum yapabilir misiniz.

Ender
Benzer Şikayeti Var
30 Eylül 2024 12:27

Aynı problemi bize de yaşattılar. Allah'a havale ediyorum. Hak yiyorlar.

Türkiye Sigorta Usulsüz Provizyon Reddi İle Mağduriyet Yaşıyorum

19 Şubat 2025 19:061.754

Türkiye Sigorta tamamlayıcı sağlık sigortası usulsüz provizyon reddi veriyor. 2022 Eylül ayında kurumun zorunlu tuttuğu ...

26 Şubat 2024 14:046.825

Yaklaşık 4 yıldır şirketimin grup tamamlayıcı sağlık sigortası poliçesiyle Türkiye Sigortalıyım. 3 hafta önce sağ dizimi...

3 Destek3 Yorum

Tümünü Gör
Türkiye Sigorta Pişmanlıktır!

Türkiye SigortaPişmanlıktır!

Kadir
Türkiye Sigorta Her İşlem İçin Saatlerce Onay Beklemek!

Türkiye SigortaHer İşlem İçin Saatlerce Onay Beklemek!

Kadir
Türkiye Sigorta Kasko Mağduru, Yüzde Yüz Haklı Olduğum Kazada Mağdur Oldum!

Türkiye SigortaKasko Mağduru, Yüzde Yüz Haklı Olduğum Kazada Mağdur Oldum!

Abdurrahman
Türkiye Sigorta Kaskosu Beni Rezil Etti

Türkiye SigortaKaskosu Beni Rezil Etti

Taner
Türkiye Sigorta Haksız Tanı Ve Tedavi Reddi!

Türkiye SigortaHaksız Tanı Ve Tedavi Reddi!

Şahin
Türkiye Sigorta Onarımı Yapınız, Kimse Kimseye Aktarmasın!

Türkiye SigortaOnarımı Yapınız, Kimse Kimseye Aktarmasın!

Sedat

Öne ÇıkanKonular