Cuma sonuçtan hiç memnun değil

16 Nisan 2024 10:01

Türkiye Sigorta daha düne kadar her ay düzenli BES ödemesi yapıyorum. Kredi kartlarımdan otomatik çekiliyor. Bu ay ödeme yapılamadığını kendim fark edip kontrol ettim.
Prim/Katkı Payı Tahsilatı için sözleşmenin ödeyeni olmayan müşteri numarası (). Ödeme yapılamaz.
Böyle bir uyarı ile karşılaştım. 4 farklı bankanın kredi kartı ile denememe rağmen aynı hatayı aldım. Müşteri hizmetleri bankanızı arayın dedi. Israrla kendilerinden o kadar emindiler ki 4 farklı bankayı arayıp tek tek kartlarımı kontrol ettirdim. Tahmin edin ne oldu. Kartlarım sorunsuz. Türkiye Sigorta uygulamasında bu kadar açık yazan sözleşmenin ödeyeni olmayan müşteri numarası hatasına rağmen ısrarla ödeme ALMIYOR'lar sanırım BES müşterisi olmamızı istemiyorlar ve çıkışımı yapmamı bekliyorlar. Tabii ki tüm BES birikimimi sizden taşıyıp başka kuruma geçeceğim ama istiyorum ki diğer vatandaşlar da böyle bir durumda kurum olarak ne şekilde yaklaştığınızı görsün. Teşekkürler

29 Mayıs 2024 11:18

1716970715147.0.jpg
16 Nisan 2024 11:20 (Şikayetten 1 saat sonra)
16 Nisan 2024 13:50

Şikayetin çözümü için arayan Nazlı Hanım tam bir çözümsel yaklaşım örneği göstermiştir, bu yaklaşımı için öncelikle kendisine teşekkür ediyorum. Diğer müşteri hizmetleri yetkilisi arkadaşlarınızda da gerekli teknik yetkinliklerin olmasını diliyorum.

16 Nisan 2024 13:51
29 Nisan 2024 16:24

Merhaba, geçtiğimiz ay muhtemelen geçici olarak çözdüğünüz sorunu tekrar yaşıyorum.! Aynı hatayı alıyorum ve BES sistemine ödeme yapamıyorum. Sözleşmenin ödeyeni olmayan müşteri numarası uyarısı alıyorum. Bu sorunu çözmemde ciddi ve kalıcı yardımınızı talep ediyorum.

29 Mayıs 2024 11:51

Türkiye Hayat Emeklilik pişmanlıktır. Ödeme almıyor. Fon değişikliği yaptırmıyor. 2 ay önce yazdığım şikayetin birebir aynısı, kızımın BES hesabına para aktaramadığımı fark ettim. İş bilmez çalışanlarınıza sorunun bankada olmadığını inandırmaya çalıştım. Günlerce telefon trafiği sonrasında sorunun sizden kaynaklandığını kabul ettiniz ve saçma sapan kart bilgilerimi silip tekrar yükleyerek veya çözeceğiz diye umut vermekten başka bir şey yapmadınız. Aldığım hata ' PRİM/KATKI payı tahsilatı için sözleşmenin ödeyeni olmayan müşteri numarası (). Ödeme yapılamaz. Bu problemin detaylarını merak edenler açık olan diğer şikayetimi okuyabilirler. Güç bela 5 farklı kredi kartımı ayrı ayrı deneyip aynı sorunu aldığıma sizi inandırdıktan sonra. Neyse ki manuel yolla müşteri hizmetlerini arayarak sizin tarafınızdan ödeme yaptırma işini başardık ama hala ödeme yapamıyorum ve bana sorunu çözdüğünüzü söylemiştiniz. Ben neden BES hesabına para yatıramıyorum! Bitmedi bununla birlikte 1 ay önce fon değişikliği yapmak için muvafakatname gönderdik imzalar uyuşmuyor dediniz aradık ve sesli onay ile fon değişikliği yapabilme yetkisini aldık. Bu dakikadan itibaren fon değişikliği yapabilirsiniz dediniz ama gelin görün ki 'Sözleşmenizde fon dağılımı değişikliği işlemi için yetkiniz/hakkınız bulunmamaktadır. Detaylı bilgi almak için 0850 202 2020 numaralı Müşteri İletişim Merkezi’mizi arayabilirsiniz.' hatası alıyorum. Daha ne yapalım Allah rızası için? Ben tüm yatırımlarımı ailemin yatırımların tamamını Türkiye hayat emeklilikten taşıyacağım ben sizinle uğraşamadım müşteri hizmetleri yetkililerinizin en bilgilisi finans konularında benden bilgisiz. Tek özellikleri kibarlık o nedenle kendilerine kibar oldukları için teşekkür ederim. Ama bilgisiz oldukları için de onlara değil onlara bu sorumluluğu verip müşteriyi oyalamalarını isteyen Türkiye Hayat Emeklilik'E tepki gösteriyorum. Herkese kolay gelsin bu şikayetimi de bundan sonra sizinle çalışmayı düşünen kişilerin görmesi için ısrarla ve ısrarla kapatmayacağım. Şu kadarcık para işini beceremeyen firma günün sonuna içerideki rakam büyüdüğünde ve bazı değişiklikler yapmak istediğimizde kesinlikle eminim ki saçma sapan hatalar verdirerek işlemlerimizi beceremeyecekleri. İlk fırsatta tüm birikim ve yatırımımı taşıyacağım 2 yılımın dolmasını bekliyorum. Hiç acele etmeyin. Sorunumu çözmenize de hiç gerek yok. 2 yılımın dolmasına çok az kaldı. İyi çalışmalar

Elifnur sonuçtan çok memnun

27 Ekim 2023 23:07

19 Mayıs 2024 13:35
Hakan sonuçtan hiç memnun değil

BES Tahsilatları Yapılıyor, Sözleşme Ve Hizmet Görünmüyor

23 Ağustos 2025 13:59
bes-tahsilatlari-yapiliyor-sozlesme-ve-hizmet-gorunmuyor-5.jpg
bes-tahsilatlari-yapiliyor-sozlesme-ve-hizmet-gorunmuyor-3.jpg
bes-tahsilatlari-yapiliyor-sozlesme-ve-hizmet-gorunmuyor-2.jpg

25 Kasım 2023 04:32
Arın sonuçtan hiç memnun değil

26 Aralık 2024 15:23