Ufuk sonuçtan hiç memnun değil

15 Nisan 2024 15:04

Ziraat Bankası Emirdağ Şubesi ve portföyüm olan şube personeli S****** D******* Ş** tarafından, 12 gün aralıklarla kullanmış olduğum iki farklı çiftçi kredisi kapsamında her bir kredi için hayat sigortası haricinde ikişer adet fazladan poliçe kesilmiştir. 'Eğitimin Gücü' adı altında, kredi kullanılırken, çocuğumun eğitimiyle ilgili olmadığı halde, bilgim dışında ve onayım olmaksızın Türkiye Sigorta Hayat Emeklilik tarafından 635249599 ve 636087050 numaralı poliçeler düzenlenmiştir. Bu poliçeler, eğer ölürsem okuyan çocuğum içinmiş; ancak okuyan bir çocuğum olup olmadığı dahi sorulmamıştır. Şube personeli S****** D******* Ş**, bu fazladan hayat poliçelerini detaylı bilgi vermeden ve açık bir şekilde izah etmeden düzenlemiştir. Şikayetimi dile getirdiğimde ise bana kısmi ödeme aldığım için bu durumun oluştuğunu söyleyerek konuyu geçiştirmiştir. Bu site üzerinde benzer bir şikayetle karşılaşınca durumu yeniden gözden geçirme fırsatı buldum ve mağduriyetimi fark ettim. Yanlışın düzeltilmesini ve bilgi verilmeden yapılan ve ödemesini gerçekleştirdiğim Türkiye Sigorta Hayat Emeklilik 635249599 ve 636087050 numaralı poliçelerin iptalini, ayrıca benden alınan paranın eksiksiz olarak iadesini talep ediyorum. Kurumunuzun müşteri memnuniyeti adına bu konuya gerekli önemi vermesini ve dikkate almasını rica ediyorum.

16 Nisan 2024 09:04 (Şikayetten 18 saat sonra)
16 Nisan 2024 13:54
Ufuk
Ufuk
20 Nisan 2024 17:15

Tarafınızdan telefon araması veya bilgilendirme yapılmadı. Buradan aradık ulaşamadık otomatik mesajıyla ilgili havası vermeyin ne kadar kalitesiz bir kurum ve sigorta şirketi olduğunuz belli oluyor. 6 şirketin toplama kampı gibi birleşmesiyle oluşan sigorta şirketinden de böyle kalitesiz hizmet çıkar, bankası desen kalitesiz sigorta şirketi desen kalitesiz tencere kapak vatandaşı mağdur etmeye devam edin. Beni aramadınız yalan yanlış bilgi vermeyin. Doğru olun. 0505 699 99 26

Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

İzinsiz Yenilenen Sigorta Poliçeleri Hakkında Şikayet

10 Nisan 2025 14:47