Mehmet sonuçtan çok memnun

Türkiye Hayat Emeklilik BES'ten Çıktım Ama Kesinti Devam Ediyor

17 Ekim 2023 17:16
Mehmet'in Teşekkür Mesajı
“Teşekkürler kısa zamanda çözüldü”

Bireysel emeklilikten tamamen çıkış işlemlerim ve paramın yatırılması 1 aya yakın sürdü ve maaş bordrom öncesinde yapıldığı için yine aylık kesinti yapıldı. Sözleşmem şu an bulunmuyor. Kesilen tutarın nereye gittiğini bilmiyorum. Bu tutarın tarafıma yatırılması ve ileri ki aylarda maaşımdan BES kesintisi yapılmamasını istiyorum.

17 Ekim 2023 17:21 (Şikayetten 5 dakika sonra)
17 Ekim 2023 17:23

Maalesef telefon numarasından ulaşabileceğim bir bağlantı ya da tuş bulunmadığı için buradan yazmak zorunda kaldım.

18 Ekim 2023 09:26
18 Ekim 2023 10:09

Toplantıdaydım tekrar arar mısınız, telefon numarasından gene bağlantı kurulmuyor sizlere

18 Ekim 2023 17:32

İşlemim tamamlanmış olup kesinti miktarı tarafıma yatırılmıştır. Diğer aylar için de kesinti yapılmaması hususunda özen gösterilmesini rica etmekteyim. Teşekkürler.

20 Ekim 2023 09:00

Teşekkürler kısa zamanda çözüldü

Zahide
Zahide

Ben de yaklaşık 1 aylık bir süreçle otomatik katılım BES ten ayrıldım ama bu ayın maaş bordrosunda yine kesinti olmuş iletişim numarasını aradım ama kimseyle iletisim kuramadım sözleşme falan dedi kapandı telefon ben bu kesilen paraları nereden alacağım bu kesinti çıktığım halde devam edecek lütfen yardımcı olur musunuz

Doğukan sonuçtan çok memnun

17 Eylül 2025 10:22
BES İptaline Rağmen Maaşımdan Kesinti Yapılmaya Devam Ediyor
Eneshan sonuçtan çok memnun

15 Şubat 2025 17:01
"Bilgi verip zaman ayırdıkları için teşekkür ediyorum."

Türkiye Hayat Emeklilik Kategorileri