Türkiye Finans Krediyle Cep Telefonu Aldım Mağdurum

Türkiye Finans Krediyle Cep Telefonu Aldım Mağdurum
15 Mayıs 2024 11:09

Türk Telekom Bayisi'nden Samsung S24 Ultra telefon almaya gittim. Bayiye ödeme yöntemlerini sorduğumda bana öncelikle Finansbank'ın faizsiz kredisi olduğunu söylediler. Taksitlerin 4 bin TL olacağını belirttiler. Ben de kabul ettim; fakat kredi işlemlerim tamamlandığında, işlemleri kendileri yapmış olmalarına rağmen aceleyle bana ekstra 45 bin TL devlet katkısı olduğunu söylediler. Telefonu elime verdiler ve artık geri dönüş yoktu. Daha sonra ekstradan 20 bin TL, farklı bir bankadan faizsiz kredi çektik ve QNB Finansbank kartımdan düzenli alışveriş yapmazsam ödemelerin faizli olacağını söylediler. Mobil bankacılığa baktığımda 55 bin TL olarak gördüğüm kredim 200 bin TL olarak görünüyordu. Tekrar bayiye gittim, 15 gün içinde iptal dilekçesi verirsem ve 55 bin TL yatırırsam borcumun sıfırlanacağını söylediler. Yatırdım; ancak hâlâ bankadan borcum kapanmadı. Bayiyi aradım, ilgilenmediler. Bankayı aradığımda, kredi ve banka kartını almam gerektiğini söylediler. Kısacası, iyi niyetim kötüye kullanıldı ve mağdur oldum.

15 Mayıs 2024 11:18 (Şikayetten 8 dakika sonra)
15 Mayıs 2024 17:08

06 Şubat 2025 22:25