Türkiye Finans Kredi Kartım Hala Açılmadı!

30 Ocak 2024 21:501.096
2 Destek
30 Ocak 2024 13:47

Kaybettiğim kartım yenilenip geldi 10 gündür kullanıma açılmadı yüz kredi aradım müşteri hızmetlernı kayıt oluşturdum deprem bölgesindeyim elbıstanda ve kredıkartına ıhıtıyacımız var Türkiye Finans kart bende aç şu zıkkımı artık sabrım tükendi

30 Ocak 2024 13:48

Kullanıma açılsın geçici kapalı şu an

30 Ocak 2024 22:18

Diğer kredi kartımda kapanmış Türkiye Finans ne yapmaya çalışıyor acaba zaten 3 5 müşterin var onu da kaybettin

30 Ocak 2024 22:20

Kapattığınız kartımda bonuslarım var onu vadesiz hesabıma aktarılmasını ayrıca avukatım aracılığı ile yasal yollara başvuracağımı bildiririm

31 Ocak 2024 09:27 (Şikayetten 11 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, Öncelikle Bankamıza iletmiş olduğunuz talebiniz için teşekkür ederiz. Sizlerden gelen her türlü görüş ve önerilerinizi önemsiyor ve sizlere daha iyi hizmet sunabilmek için değerlendiriyoruz. Bildiriminiz ilgili birimlerimize iletilmiştir. En kısa sürede sonuçlandırılarak tarafınıza bilgi verilecektir. Bizimle irtibata geçtiğiniz için teşekkür eder, iyi günler dileriz. Saygılarımızla Türkiye Finans Katılım Bankası A.Ş. Müşteri Çözüm Merkezi Servisi

31 Ocak 2024 10:33

Değerli Müşterimiz, Öncelikle Bankamıza iletmiş olduğunuz talebiniz için teşekkür ederiz. Sizlerden gelen her türlü görüş ve önerilerinizi önemsiyor ve sizlere daha iyi hizmet sunabilmek için değerlendiriyoruz. Bildiriminiz için aksiyon alınmış olup sonucu telefon ile tarafınıza iletilmiştir. Bizimle irtibata geçtiğiniz için teşekkür eder, iyi günler dileriz. Saygılarımızla Türkiye Finans Katılım Bankası A.Ş. Müşteri Çözüm Merkezi Servisi

31 Ocak 2024 12:51
Eki aç

Türkiye Finans bonuslarımı istiyorum başka bir şey değil kazanmış olduğum bonuslarımı vadesiz hesabıma aktarım sağlanmasını istiyorum

12 Şubat 2024 02:02

Türkiye Finans kadar adi bir banka yok

12 Şubat 2024 02:05

Allah belanı varsın Türkiye Finans zaten birkaç müşterin var onu da kaybediyorsun

6 Mart 2024 07:50

Elbıstanda şubeniz yok kartımı da iptal ettiniz ödeme yapamıyorum şimdi faiz üstüne faiz bıraktınız ben sız yasla. Yollara veriyorum

30 Mart 2024 01:37

İadesi gerçekleşmedi halen Elbistan'da şubeniz yok kartı da iptal ettiniz Kart borcumu ödeyemiyorum Kar payı alınmaması halinde borcumu 3 saat uzaklıktaki şubeden yapacağım

İlk Müşteri Kampanyası Sonlandırıldı, Yanıltıcı Uygulama

Bayram
6 Nisan 10:56449

Türkiye Finans’ta ilk defa müşteri olup Troy Platinum Happy kredi kartı başvurusu yaptım. Kartım yaklaşık bir hafta önce...

İzinsiz Troy Kartı Yenilenmesi Ve Müşteri İletişimsizliği

Gökhan
25 Şubat 23:52496

Türkiye Finans Bankası’nda “Türkiye Finans kredi kartı / Happy Kart Zero” adıyla bir kredi kartı kullanmaktaydım. Aralık...

Kredi Kartı Borcu Ödendiği Halde Kartın Haksız Yere Kapatılması Ve Şubeye Gitme Zorunluluğu

Elif
9 Ekim 2025 11:46618

Türkiye Finans’a ait Troy Silver Happy kredi kartımla ilgili ciddi bir sorun yaşıyorum. Ekstrem kesildiğinde borcumu tam...

Türkiye Finans Kapalı Kredi Kartına Borç Çıkardı

Türkiye Finans KapalıKredi Kartına Borç Çıkardı

Kenan
Türkiye Finans ATM'sinde Fazladan İşlem Ücreti Alınması

Türkiye FinansATM'sinde Fazladan İşlem Ücreti Alınması

Özgür
Türkiye Finans Benden Onay Almadan Hesaplarımı Karıştırıyor!

Türkiye Finans BendenOnay Almadan Hesaplarımı Karıştırıyor!

Beyaz
Türkiye Finans Hesap Açmada Mağdur Oldum!

Türkiye Finans HesapAçmada Mağdur Oldum!

İlhan
Türkiye Finans Beni Mağdur Ettiler!

Türkiye Finans BeniMağdur Ettiler!

Öne ÇıkanKonular