Duygu sonuçtan çok memnun

Tüketici Hakem Heyetleri Tüketici Heyeti Feragat Dilekçemi İşlememiş!

Tüketici Hakem Heyetleri Tüketici Heyeti Feragat Dilekçemi İşlememiş!
22 Kasım 2023 18:02
Duygu'nun Teşekkür Mesajı
“Teşekkürler.”

22/09/2023 tarihinde online olarak tüketici heyetine Apple ile ilgili bir şikayette bulundum. Daha sonrasında konu hakkında ve heyet hakkında detayları bilmediğimden, öğrendikten sonra şikayetimden vazgeçerek 3 gün sonra 25/09/2023 tarihinde 09:30 saatinde İstanbul Bayrampaşa İlçe Kaymakamlığı'na gidip vazgeçtiğime dair dilekçe vermiş bulunmaktayım. Bunun neticesinde dilekçemi alan kişi başka bir işlemimin kalmadığını, bundan sonrasında iptal olacağını, yapmam gereken bir şeyin kalmadığını tarafıma belirtmiştir. Vazgeçtiğime dair dilekçem sisteme işlenmiş mi diye bakacakken şikayetin yürüyor olduğunu görüntüledim. 10.11.2023 tarihinde ''gündeme alındı'' 21.10.2023 tarihinde ise ''savunması geldi'' ibaresi mevcut. Feragat dilekçemi kaymakamlığa el ile teslim ettiğimden, karşıma çıkabilecek sorunlardan ben sorumlu değilim. Kamera görüntülerim mevcuttur isterseniz verdiğim tarih ve saatten dilekçemi teslim ettiğimi görüntüleyebilirsiniz. Teşekkürler.

22 Kasım 2023 19:12

Bu arada 22/09/2023 tarihinde akşama doğru Tüketici Heyeti Müşteri Hizmetleri ile görüşme sağladığımda Dilekçemden nasıl vazgeçebileceğimi sordum. Hafta sonu dilekçe veremeyeceğimi söyledikleri için Pazartesi gitmek durumunda kaldım! Bu durumda ben şikayetimden mesaiyi takiben aynı gün içinde vazgeçmiş olmama rağmen, süreç nasıl bu kadar hızlı ilerlemiş hayretler içerisindeyim. Lütfen güncelleyin lüt fen. Dilekçem Bayrampaşa İlçe Kaymakamlığı, tüketici heyetindedir.

10 Ocak 2024 12:35

Teşekkürler.

Sonuç ne oldu ben de aynı durumdayım da o yüzden sormak istedim. Size bedel çıkardılar mı? Yani lehinize sonuçlanırsa tebligat masrafı alıyorlar diye biliyorum

Duygu

Selam, sorunum çözüldü. Sisteme hepsi birden girildi sanırım tarihler farklı çünkü, o yüzden göremedim diye düşünüyorum. Sonuç olarak, şikayetten vazgeçtiğim için sonuçlanamadığı yazıyor.

27 Eylül 2023 20:18

03 Temmuz 2023 14:21