Zehra sonuçtan hiç memnun değil

18 Haziran 2024 21:57

Tuğba Giyim'den geçen ay 8 bin TL'ye yakın giyim alışverişi yaptım. Aldığım alt-üst takımda sürekli kusurlar oluşuyor. Mağazaya gidip gösterdim, ürünü kullanıcı hatası dediler ve kabul etmediler. Ürünü alalı 1 ay olmamıştı, ürünü yıkama dahi yapmadım. Arka taraftan bile teyelleme yaptı. Küpe veya kolye takılmıştır diyorlar, hayır takılmadı. Arka taraf, ense tarafları ve sırt kısımları nasıl kolye takılsın? Önden ve arkadan sürekli dikiş kaydırıyor. Ayıplı ürün. Ürünü 3 bin TL'ye aldım, alırken iyi ama kusur olunca sahip çıkmıyorlar. Hem altta hem üstte kusurlar mevcut. Gerekenin yapılmasını talep ediyorum.

24 Haziran 2024 15:05 (Şikayetten 5 gün sonra)

Değerli Müşterimiz, Talebinizle ilgili tarafınıza bilgilendirme yapılmıştır. Saygılarımızla Tuğba Müşteri Hizmetleri

Zehra
09 Temmuz 2024 09:54

Merhaba ürünü Tuğba giyime teslim ettim ancak kasadaki çalışana şikayet vardan aradılar müşteri hizmetleriyle görüştüm notunu yazın dedim bana bu şekilde söylediler dedim kasadaki çalışan inatla hayır gerek yok gitse geri gelecek zaten değişim olmayacak kullanım hatası diyorum ki 2 defa giydim yıkanmadı 3 bin ödedim nasıl hemen bu kadar ip kaçması yapabilir takılacak bir şey yapmadım ki kullanım hatası olsun ben 30 senedir bu işteyim ip kaçması yapacak kumaş bu normal benim param o zaman çöp oldu değişilmeyecek diye direttiğine göre not almadığına göre göndermeyecek diye düşündüm ürünü çünkü kafadan ürünün ne olacağına karar vermiş inat etmiş dik dik konuştu ben böyle bir şey daha önce hiç görmedim gerçekten çok garibime gitti ürünü alırken ilgili üründe sıkıntı olunca azarlıyorlar insanı bu doğru bir şey mi bir kıyafet giyince insan rahat etmek ister ne yani takılacak kötü olacak diye mi 3 bin verdik bunca zaman kıyafet alırım ilk kez böyle bir şey karşıma geldi üstelik satıcının lafları hiç hoş değil

Zehra
15 Temmuz 2024 08:10

Ürünün değişilmedi eşimi aramışlar gelip ürününüzü geri alın denmiş bu kadar mallarına sahip çıkmayan bir firma buradan kıyafet alırken 2 kere karar verin gerçekten a para vermiyorsunuz sonrasında çıkan sorunun arkasında durulmuyor Tüketici Hakem Heyeti'ne başvurularımı başlatıyorum

07 Kasım 2024 11:18
İsa sonuçtan hiç memnun değil

08 Kasım 2024 12:11

03 Temmuz 2024 14:19
Tuğçe sonuçtan hiç memnun değil

12 Mart 2024 23:21
Şeyma sonuçtan hiç memnun değil

03 Ekim 2024 23:05