05 Aralık 2023 20:27

25.11.2023 tarihinde Tudors Online mağazasından 1 alana 1 bedava kampanyasından 6 adet gömlek,4 adet kazak satın aldım. 2 adet gömlek büyük geldi. Mağazadan değişim kartı ile Beşiktaş Çarşı Tudors mağazasına başvurdum. Mağaza çalışanları gömleklerden birinin aynı renginin bulunmadığını, diğerinin ise istediğim bedeninin bulunduğunu ama mağazadan değişim yapabilmek için fiyat farkı ödemem gerektiğini söylediler. Online Tudors mağazasında bize ulaşın diye verdikleri telefon numarasını aradım. İki defa arayıp 20 dakika sırada bekletilip sıra bana geldiğin de hattan düştüm. WhatsApp hattından durumu anlattım. Mağazalardan aynı ürünler için değişim yapılacağını, istersem ürünü iade edip ücret talebinde bulunabileceğimi ilettiler. Benim talebim aynı ürünün bir küçük bedeni idi. Çözüm yerine sorun üreten Tudors ve Tudors Beşiktaş Carsı mağazasını kınıyor ve kurumsal bir yapı kazanmalarını diliyorum.

09 Aralık 2023 19:21 (Şikayetten 3 gün sonra)

Değerli Müşterimiz, Öncelikle zaman ayırıp görüşlerinizi bizimle paylaştığınız için teşekkür ederiz. Tudors Gömlek olarak iletmiş olduğunuz durum ile ilgili konuya açıklık getirmek adına iletişim numaranızı ve şikayetinizi yazarak bizimle iletişim kurmanızı rica ederiz. Tudors Müşteri Hizmetleri.

Hakan sonuçtan hiç memnun değil

28 Kasım 2023 15:13

29 Temmuz 2023 01:09
Şahin sonuçtan hiç memnun değil

Tudors Gömlek Kurumsallığının Paraya Çökme Stratejisi

21 Aralık 2023 19:10